Bajta PR' NAS Zgodilo se je Prvi strokovni trening hokeja na Koroškem!
Prvi strokovni trening hokeja na Koroškem! PDF natisni E-pošta
Prispeval Jan Klančnik, Foto: Anže Toplak   
Ponedeljek, 04 Maj 2009 19:23
Včeraj se je na pobudo Hokejskega kluba Fužinar Ravne in v njegovi organizaciji, na hokejskem igrišču v Slovenj Gradcu odvil (po znanih podatkih) prvi strokovni trening hokeja na Koroškem, ki ga ni moglo pokvariti niti sprva grozeče vreme.

(skoraj vsi) prisotni hokejisti zbrani okrog trenerja

V naše konce se je iz Celja pripeljal Miran Skale, sicer trener in igralec inline ekipe iz Žalca, ki igra v elitni slovenski ligi. Zbranim hokejistom je pokazal nekatere osnove igranja in sistematičnega treniranja tega atraktivnega športa.

Ravenski hokejisti ter nekaj pridruženih članov slovenjegraškega kluba (IHK Bidri) smo bili nad prvim treningom navdušeni, zadovoljen pa je bil tudi "kovč", ki se je ob prvem srečanju še seznanjal z našim obstoječim znanjem ter delil nasvete za boljšo igro, veselila pa ga je predvsem številčna udeležba.

Tekom treninga smo spoznali, da je prostora za izboljšavo še ogromno, edini pa smo si bili tudi v tem, da je bil dotični korak za razvoj te moštvene igre na Koroškem nujno potreben in zato več kot dobrodošel.

hokejisti
Če vas treniranje ali igranje hokeja na rolerjih zanima, se ne glede na vaše predhodno znanje in količino opreme ne obotavljajte ter kontaktirajte avtorja tega članka na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. za nadaljne informacije. Vsakega novega igralca bomo med svoje vrste z veseljem sprejeli.

Več fotografij lahko najdete v Albumu.

 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti