Bajta PR' NAS Zgodilo se je Lokalno partnerstvo - vabilo na fokusno skupino
Lokalno partnerstvo - vabilo na fokusno skupino PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte (*projekt Korociv)   
Ponedeljek, 07 September 2015 11:08

Ste kdaj na poti v službo opazili na kakšnem travniku divjo deponijo? Ste kdaj pomislili, zakaj se mladina zbira v parku in se zapija? Ste v zgodbah v oddajah kot je Tednik prepoznali poznan obraz is soseske?

Prepričani smo, da vas je to zmotilo.

Enako smo prepričani, da ste ob tem največkrat pomislili, da bi država ali občina na tem področju morali narediti več.

Ste pomislili tudi, da je življenja v lokalni skupnosti naša skupna odgovornost?

Slišali ste za uspešne akcije kot je Očistimo Slovenijo ali za akcije gasilskih društev, vseh sosedov in ostalih, ki lahko kaj prispevajo, ko so skupili skupaj in obnovili pogorelo hišo?

Takšni primerov je precej. Primerov, ko so se zbrali ljudje iz vseh vetrov, profilov, znanj in veščin in rešili majhne, pa tudi velike primere.

Takšnih primerov bi lahko bilo še več. Samo prepoznati je potrebno probleme, ki jih lahko z malo časa in dobre volje rešimo skupaj in tako poskrbimo, da bo življenje v naši skupnosti boljše.

Zato vas vabimo, da se nam pridružite na srečanju, ki bo v Dravogradu, v sredo, 9.9.2015 ob 14.00 uri v sejni sobi v stavbi občine Dravograd, na katerem bomo vsi skupaj in vsak posebej iz svoje lastne perspektive (kot javni uslužbenec, podjetnik ali nevladnik) razmišljali o tem, kaj nas v naši lokalni skupnosti moti, kaj lahko skupaj rešimo in kako se tega lotiti.


 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti