Bajta PR' NAS KULtura Koroška gavda prvič z novim logotipom
Koroška gavda prvič z novim logotipom PDF natisni E-pošta
Prispeval KKŠ   
Torek, 11 Oktober 2011 09:26

Klub koroških študentov jutri prireja tradicionalno Koroško gavdo, ki se tokrat predstavlja v novi preobleki. Koroške gavde so tradicionalen projekt Kluba koroških študentov, ki že od svojega pričetka želijo privabiti koroške študente, da se srečajo v univerzitetnem mestu in ob zabavi okrepijo stara poznanstva ter sklenejo nova. Toda z letošnjo v Ljubljani želi KKŠ uvesti novost v sam koncept koroških gavd.

Koroška Gavda

Datum gavde v Ljubljani je mnogo zgodnejši kot ostala leta, saj želi KKŠ tako otvoriti sezono študentskih žurk. Ravno zato pričakujejo tudi več študentov iz celotne Slovenije, ne samo Korošcev, kot smo bili v večini vajeni sicer. S tem namenom se je vzpostavila tudi spletna stran Koroške gavde, ki se nahaja na www.koroskagavda.si.

»Koroška gavda v Ljubljani je eden najbolj prepoznavnih projektov Kluba koroških študentov, saj s svojim dogajanjem v prestolnici poleg naših koroških študentov privabi tudi druge, ki želijo okusiti domačo, sproščeno zabavo s preprostimi ljudmi, po čemer smo znani Korošci. S ciljem pa želimo še dlje – doseči želimo višji nivo koroške gavde, zato smo ji tudi oblikovali spletno stran. Na nek način smo postavili »brand«, za katerega upamo, da bo čez nekaj let doprinesel k temu, da se bo Koroška gavda odvijala pred tritisočglavo množico ter da bomo lahko dokazali Sloveniji, da četudi imamo slabe ceste, znamo stopiti skupaj ter se dobiti v Ljubljani,« je s humornim tonom dodal vodja projekta Nejc Večko.

Nastopili bosta koroški skupini Brand New Idea in prodorna rock skupina Nitrox ter dobro poznani slovenski glasbeni izvajalci – Mi2 ter Nude. Dogajanje se bo pričelo ob 20.00 v Cvetličarni Mediapark, avtobusni prevozi pa bodo organizirani tako s Koroške kot iz Maribora. Študenti se lahko za avtobusni prevoz prijavijo in dvignejo karto na vseh uradnih urah ter pri Luciji Lauko ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na tel. št. 040 659 725).

 

Najbolj brano iz KULture

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti