Varčne sijalke za socialno najbolj šibke natisni
Prispeval Uredništvo Bajte, foto: www.elektro-celje.si   
Petek, 12 Februar 2010 09:41

V preteklem tednu je družba Elektro Celje d.d. darovala 900 varčnih sijalk socialno šibkim družinam na Koroškem. Za to potezo so se odločili po pozitivnem odzivu, ki sta ga prejeli donaciji izvedeni v Celju in Krškem.

donacija Rdečega križa

Sijalke bodo donirali preko območnega združenja Rdečega križa v Slovenj Gradcu in njihovih 14 krajevnih organizacij. Omenjene sijalke bodo družine prejele v februarju in marcu.

Ob tem je predstavnica za komuniciranje in marketing Elektra Celje Andreja Bezjak povedala, da gre za pozornost, s katero upajo, bodo družinam prihranili kakšen evro na položnici, prav tako pa tudi denar za nakup nove sijalke. Dodala je še, da se z uporabo samo ene varčne sijalke na letnem nivoju prihrani do 10 evrov, če sijalko uporabljamo 4 ure dnevno.

Ob donaciji se je v imenu Območnega združenja Rdečega križa Slovenj Gradec zahvalila Anka Matvoz, ki je izrazila zadovoljstvo nad dejanjem Elektra Celje in dodala, da je združenje veselo vsakega prispevka, ki prinese dodatno veselje njihovim uporabnikom.