Bajta
Zgodilo se je


Vrnitev v 60-ta (FOTO) PDF natisni E-pošta
Prispeval Sanja Pipuš, foto: Miha Kolar   
Četrtek, 28 Marec 2013 20:54

Pin-up v Kompleksu.

V petek, 22.3.2013 se je Kompleks vrnil nazaj v 60-ta leta. Dogajanje so popestrila Pin up dekleta iz skupine Vixen Bomb Gang ter Maja Založnik. Imeli smo čast prisluhniti božanskemu petju različnih hitov Maje Založnik, katera nas je popeljala v »ta šestdeseta« in pričarala nepopisno vzdušje. Vmes je imela samostojen nastop ena od Pin up deklet v stilu burleske, kasneje pa so še vse skupaj na odru predstavile, zaplesale in prikazale svoje adute. Vsi obiskovalci so imeli možnost se urediti v Pin up kotičku, kjer so punce s polno domišljije ustvarjala ekstravagantne frizure in make-up namenjen prav za to priložnost.
Bilo je veličastno.


 
Pridite na Pin-up night! PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Četrtek, 21 Marec 2013 22:29

Pin-up v Kompleksu.

V petek, 22. 3. 2013, se bo Kompleks za eno noč vrnil v čas glamurja, ženstvenosti in ekstravagance!
V obdobje 40-ih, 50-ih, 60-ih in 70-ih let nas bodo popeljala prava Pin Up dekleta iz skupine Vixen Bomb Gang, ki se bodo predstavile s plesnimi točkami sestavljenimi iz jazz baleta, swinga, boogie-woogiea ter petjem. Na odru se jim bo pridružila tudi odlična pevka Maja Založnik, ki se vedno bolj uveljavlja na slovenski glasbeni sceni. Vse, ki bodo želeli, pa bodo punce v posebnem kotičku tudi uredile v Pin Up stilu (frizura, make up). VSTOPNINE NI!

 
Manca Fajmut osvojila prvi posamični članski naslov PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Torek, 05 Marec 2013 22:12

Na 22. članskem državnem prvenstvu v namiznem tenisu, ki je potekalo v Cerknici minuli vikend (2. in 3. marca 2013), so se odlično odrezale igralke ekipe Fužinar Interdiskont Ravne (NTK). Manca Fajmut je osvojila svoj prvi posamični članski naslov, istočasno je bila prva tudi v ženskih dvojicah skupaj z Jano Tomazini. Odlično uvrstitev sta dosegli tudi Katja Šapek z osvojenim 3. do 4. mesto pri ženskih  dvojicah ter Zala Veronik za 3. do 4. mesto pri mešanih  dvojicah.

Manca Fajmut je dosegla svojo prvo člansko zmago.

 
Kompleks Fashion Love Affair (FOTO) PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Ponedeljek, 18 Februar 2013 14:02

V petek, 15. februarja, smo bili v KMKC Kompleks deležni prve modne revije Kompleks Fashion Love Affair. Najverjetneje so modni navdušenci opazili, da se nekaj dogaja že mesec pred tem, saj je za revijo potekala avdicija, kjer so izmed številnih udeležencev izbrali sedem manekenk ter dva manekena, ki so predstavljali oblikovalke revije. Za grafično podobo modnega dogodka je odlično poskrbela Sara Valenci. Navdušeni pa smo bili tudi nad video napovednikom samega dogodka, ki sta ga pripravila Teja Sedovšek in Vid Voršiča.

Kompleks Fashion Love Affair

Predstavile so se štiri talentirane koroške modne oblikovalke, in sicer Sabrina Oprešnik, Svetlana Barbić Ceca, Neja Marčič ter Sara Valenci. Vrata dvorane so se odprla natanko ob 21.00, kjer je gledalce že pričakal Dj Edd Spin in jih kratkočasil z odlično glasbo do 21.30, ko se je revija tudi uradno začela. Kompleks je do te ure skorajda že pokal po šivih.

Revijo je otvorila Sabrina Oprešnik, ki je dodobra razvnela občinstvo, predvsem moški spol, saj je svoje manekenke poslala na pisto v zelo seksi oblačilih - see-through zgornji deli, seksi hlačkah iz lateksa in veliko gole kože.

Svetlana Barbić Ceca se je predstavila s svojimi čevlji, ki so zanimivi, nagajivi, zabavni, nosljivi in so tako med modeli kot tudi med občinstvom poželi ogromno navdušenja. Neja Marčič je predstavila svojo kolekcijo črnih oblek, za katere verjamemo, da ni bilo ženske v občinstvu, ki si ne bi zaželela vsaj enega kosa.

Zaključila pa je Sara Valenci s svojo funky, odštekano kolekcijo, ki pa je kljub temu zelo nosljiva, in če nas spomin ne vara, so se nekateri kosi rezervirali že pred revijo samo. Celotna organizacija je potekala pod vodstvom Teje Sedovšek in Sanje Pipuš, brez katerih zadeva zagotovo ne bi bila tako odlična, kot se je izkazalo na koncu.


 
Časopis za lahko branje 20 MINUT PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte, Zavod Risa   
Sreda, 06 Februar 2013 19:08

Drage bralke in bralci, v elektronski obliki vam predstavljamo časopis 20 MINUT. Napisan je tako, da ga je lažje prebrati in razumeti. Takim besedilom rečemo LAHKO BRANJE.

20 MINUT

Časopis, ki ga v tiskani in elektronski obliki izdaja Zavod Risa, je namenjen ljudem, ki težko berejo zaradi različnih težav. To so odrasli ljudje s težavami pri branju zaradi različnih oviranosti (disleksija, sindrom pomankljive pozornosti, omejitve vida in sluha), osebe po poškodbi glave, osebe z motnjo v duševnem razvoju, starejše osebe z demenco, ipd. Časopis je primeren tudi za neizkušene bralce ali za ljudi z nezadostno izobrazbo ter za ljudi, ki jim slovenščina ni prvi jezik.

Gotovo so tudi v vaši okolici ljudje, ki vsi ne berejo tekoče. Časopis 20 MINUT bi bil zlahka primeren zanje, posebno za tiste, ki imajo težave z branjem ali razumevanjem običajnih besedil. Naprošamo vas, da jim ga pokažete.

Zadnjo številko časopisa najdete tukaj, prejšnje pa na tej povezavi.


 
<< Začetek < Prejšnja 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naslednja > Konec >>

Stran 13 od 137
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti