Bajta PR' NAS Zgodilo se je Motoristi "pridno" padajo
Motoristi "pridno" padajo PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte, PU Slovenj Gradec   
Torek, 04 Maj 2010 06:00

Slika je simboličnaV soboto (1. 5. 2010) ob 9.50 uri, se je na glavni cesti GI-4 Slovenj Gradec Mislinja, izven naselja Mislinjska Dobrava pri Slovenj Gradcu, zgodila prometna nesreča, v kateri se je hudo poškodoval 60-letni voznik motornega kolesa, 59-letna sopotnica na njegovem motornem kolesu pa je bila lažje poškodovana.

Navedeni je vozil motorno kolo suzuki burgman 650 v premikajoči se koloni motornih vozil. Izven naselja Mislinjska Dobrava, je na ravnem in preglednem delu ceste pričel prehitevati 47-letnega voznika iz Slovenj Gradca v času, ko je omenjeni z osebnim avtomobilom dajal predpisane znake in že pričel z zavijanjem levo proti dovozni poti do stanovanjske hiše ob levi strani ceste.  Med prehitevanjem je na levem smernem vozišču, s prednjim desnim delom motornega kolesa trčil v prednji levi del osebnega avtomobila. Po trčenju je z motornim kolesom zapeljal izven vozišča na travnato površino ob levi strani ceste, kjer sta skupaj sopotnico padla.

Pri tem sta se poškodovala, zato sta bila z reševalnim vozilom prepeljana v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je bilo ugotovljeno, da je voznik motornega kolesa utrpel serijski prelom reber, sopotnica na motornem kolesa pa je utrpela lažje telesne poškodbe.

 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti