Policisti uspešno raziskali večje število kaznivih dejanj natisni
Prispeval Uredništvo Bajte, foto: Arhiv   
Petek, 12 Marec 2010 06:20

Policisti policijske uprave (PU) Slovenj Gradec so uspešno raziskali več kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete in kaznivo dejanje poskusa odvzema motornega vozila.

Slika je simbolična

Šestintridesetletnika, domačina, policisti utemeljeno sumijo, da je v noči na 26. februar 2010, na območju Starega trga pri Slovenj Gradcu, vlomil v stanovanjsko hišo in iz nje odtujil LCD monitor ter iz objestnosti poškodoval tri osebne avtomobile, s katerih je odlomil bočna ogledala, v bližini enega izmed njih pa je tudi poškodoval lesen nadstrešek, pod katerim je bilo vozilo parkirano.

Policisti imenovane policijske postaje so uspešno raziskali tudi poskus storitve kaznivega dejanja odvzema motornega vozila, ki naj bi ga zagrešil 21-letnik v družbi še enkrat toliko pomladi starega domačina. V začetku meseca marca sta nepridiprava okoli devete ure zvečer iz gornjega oblačila oškodovanke, ki je bilo obešeno v garderobi športne dvorane v Slovenj Gradcu, odtujila ključe osebnega avtomobila in se odpeljala v noč. Ovadbe sledijo.