Bajta PR' NAS Zgodilo se je Opazili so Bajto!
Opazili so Bajto! PDF natisni E-pošta
Prispeval Jernej Prodnik   
Torek, 18 Marec 2008 19:11

Res je, opazili so (čisto novo) Bajto! Ampak z množičnim obiskom se nanjo niso odzvali le agilni ter dobro informirani uporabniki spleta. Tudi tiskani mediji so opazili nov koroški portal ter poročali o vašem in našem zbirališču idej, prispevkov ter poznanstev! Preberite si, kje so nas omenili in kaj so ob tem zapisali!

Če ste novico o Bajti opazili še kje, pa nas na to lahko obvestite preko e-pošte ali foruma. 

Prvi je o Bajti poročal znani koroški bloger Gutnštanar na svojem blogu dan pred odprtjem, se pravi, v četrtek, 13. marca. Novico in blog lahko najdete na povezavi: blog Guštanj.

 Prvi tiskani medij, ki je poročal o Bajti, pa je bil časnik Večer. Novico o novi spletni strani so bralci lahko videli že v petek, 14. marca. V prispevku na 22. (Koroški) strani so zapisali, da korošci pridobivajo nov informativno-zabavni portal, katerega namen bo alternativno pristopiti k podajanju različnih vsebin povezanih s Koroško.

Še isti dan je o Bajti na Koroškem radiu poročala tudi Tjaša Razdevšek, ki je poslušalcem povedala, da si je ogledala nov koroški portal. Kar nekaj prijateljev nam je povedalo, da so se na Bajti znašli prav po zaslugi te objave.

Prav danes, 18. marca, pa so o Bajti poročali tudi v časniku Delo. V rubriki »Iz naših krajev«, na strani 6, je že v naslovu avtorica Mateja Kotnik zapisala, da je v bajti prostor za vse koroške doline. Član Bajtinega kolektiva Jure Lesjak je novinarki povedal, da želi Bajta »postati [želimo] spletno stičišče vseh treh koroških dolin. Preseči želimo populističen, neproduktiven in popolnoma zgrešen egocentrizem« ... »Gre za poskus vzpostavitve spletnega portala, ki bo dejavno zajel dogajanje na vsej Koroški ...«

Vsem, ki so (ali pa ste) o njej že pisali ali kako drugače širili vest, pa se zares najlepše zahvaljujemo!

V kolektivu se najlepše zahvaljujemo tudi vsem, ki so nam zaželeli čim več uspeha ter nam poslali besede vzpodbude. Nekaj pohval smo dobili tudi na e-mail in za čisto vsako sporočilo smo vam hvaležni. Vedno je lepo videti, če kdo opazi vložen trud!

 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti