Bajta PR' NAS Zgodilo se je Plesalci KPK Devžej ponovno uspešni
Plesalci KPK Devžej ponovno uspešni PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Nedelja, 10 Junij 2012 20:39

Slika je simboličnaV soboto, 10. 5. 2012, je v organizaciji ljubljanskega Plesnega kluba Urška potekal kvalifikacijski in raitng turnir v standardnih in latinskoameriških plesih. Na tekmi so se pomerili plesni pari iz vseh slovenskih plesnih klubov in pari iz sosednje Hrvaške. V močni konkurenci so se dobro odrezali tudi pari Koroškega plesnega kluba Devžej.

V popoldanskem kvalifikacijskem turnirju sta si Timotej Šlaher in Blažka Vranaričić med mlajšim mladinci B priplesala peto mesto v standardnih in sedmo mesto v latinskoameriških plesih. Njuna kolega Žan in Erika Glinik sta bila v kategoriji starejših mladincev  B druga v standardnih plesih in šesta v latinskoameriških plesih.

V večernem delu so se najboljši slovenski plesni pari pomerili še za raiting točke. Med mlajšimi mladinci sta bila Alen Štaleker in Suzana Krevh druga v standardnih in četrta v latinskoameriških plesih, Lovro Jakopec in Gaja Šimič pa sta bila v isti skupini peta tako v latinskoameriških kot tudi v standardnih plesih.

V večernem delu sta med mlajšim mladinci za raiting točke plesala tudi Timotej Šlaher in Blažka Vranaričić , ki se v finale uvrstila v standardnih plesih, kjer sta bila na koncu šesta.

Naslednjo soboto koroške plesalce čaka še zadnja tekma pred poletnimi počitnicami - mednarodno plesno tekmovanje Krško open 2012. Jesenski del sezone pa se bo za plesalce standardnih in latinsko ameriški plesov začel septembra v Slovenj Gradcu, na kvalifikacijskem turnirju, ki ga organizira Koroški plesni klub Devžej.

 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti