Bajta PR' NAS Zgodilo se je V Bukovski vasi zbil motorista
V Bukovski vasi zbil motorista PDF natisni E-pošta
Prispeval Sebastijan Apačnik   
Sobota, 06 Marec 2010 15:30


Zaradi nepravilne vožnje voznika osebnega vozila se je minulo soboto, nekaj pred sedmo uro zvečer, na magistralni cesti Slovenj Gradec - Dravograd, v naselju Bukovska vas, pripetila huda prometna nesreča, v kateri se je ena oseba telesno poškodovala. Domačin P.J., voznik kolesa s pomožnim motorjem, ki med vožnjo naj ne bi uporabljal varnostne čelade, se je s stranske vključeval na glavno cesto.
Voznik osebnega vozila, ki je takrat pripeljal po glavni cesti iz smeri Dravograda, pa je nameraval zaviti desno, zato je vozilo ustavil in dal prednost vozniku kolesa z motorjem, ki je takrat zavijal levo. V tistem trenutku je voznik drugega osebnega vozila pričel prehitevati pred seboj stoječe osebno vozilo in z levim delom trčil v voznika kolesa z motorjem, ki je padel po vozišču in poškodovan obležal.

Zbil motorista

Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je ostal na zdravljenju. V nesreči se je voznik motornega kolesa hudo telesno poškodoval. Zaradi prometne nesreče je bila omenjena cesta zaprta skoraj uro za ves promet. Zoper povzročitelja bodo policisti napisali kazensko ovadbo na okrožno državno tožilstvo v Slovenj Gradcu.

 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti