Bajta PR' NAS Zgodilo se je Kockina trinajstica
Kockina trinajstica PDF natisni E-pošta
Prispeval Samo Strel   
Sobota, 22 Marec 2008 02:13

 V petek, 21. marca, je Kocka bar praznoval trinajsto obletnico svojega delovanja.

Ob Kockinem jubileju, za katerega upamo da ne bo prinesel pregovorne nesreče, je v goste na Poljano prišel pevec Miran Rudan. Bar je bil zapolnjen do zadnjega kotička, navzoči pa so se zabavali pozno v noč. Za Bajtine obiskovalce smo posneli nekaj fotografij.

Množica obiskovalcev je za kockin trinajsti rojstni dan dobila brezplačen koncert Mirana Rudana, ki je še danes najbrž najbolj poznan po svojem delovanju v (predvsem v devetdesetih) popularni skupini Pop Design. Poleg že skoraj ponarodelih in zimzelenih pesmi je seveda postregel tudi s priredbo Laure ni več italijanskega pevca NEKa, ki je postala skoraj sinonim za njegovo kasnejšo solo kariero.

Kocka bar je sicer v lasti družine še enega vokalista, Aleksandra (Alexa) Štaherja, ki ga mnogi Korošci poznajo predvsem kot pevca znanega rock benda Wellblott. Svojčas je skupina sodelovala tudi s Tinkaro Kovač, kitarist pa je bil Matjaž Sterže. Sterže, ki je na solo kitari navdušil mnoge, je dandanašnji podžupan občine Vuzenica, konec lanskega leta pa je postal tudi predsednik Koroškega pokrajinskega odbora stranke Zares (klikni za novico).

Alex je trenutno vokalist rockerjev Nitrox, v skupini pa so še korošci David Breznik (kitara), Tomaž Fak (kitara), Miha Kadiš (bobni) in Uroš Medved (bas). Uradna spletna stran – www.nitrox.si.

Več fotografij lahko najdete v Albumu.

 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti