Bajta PR' NAS Zgodilo se je KKŠ sofinancira zanimive projekte
KKŠ sofinancira zanimive projekte PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Ponedeljek, 28 Julij 2014 12:26

Na klubu koroških študentov so objavili finančni razpis, imenovan KKŠansa, ki bo pripomogel raznim mladinskim društvom in interesnim skupinam oz. posameznikom k uresničitvi zanimivih projektnih zamisli s področij kulture, izobraževanja, sociale, športa … Več info tukaj.

Z novim razpisom želi Klub koroških študentov pripomoči k proaktivnemu preživljanju prostega časa med študijskim odmorom oz. počitnicami, zato poziva vse, ki imajo zanimive ali inovativne ideje in bi jih radi realizirali v obliki interesantnih projektov, da se prijavijo na razpis KKŠansa in si zagotovijo do 150 evrov finančne pomoči. Zadnji rok za prijavo projektov je 31. julij 2014!

Omejitev za prijavo na razpis skorajda ni, le nekaj manjših:

  • vlagatelj(i) prijave mora(jo) imeti stalno prebivališče na Koroškem,
  • finančna vrednost projekta lahko znaša največ 400 evrov,
  • projekt naj sledi vrednotam, viziji in načelom Kluba koroških študentov,
  • projekt naj bo izveden do konca leta 2014.

KKŠansa je tretji v vrsti letošnjih razpisov Kluba koroških študentov, ki omogoča posameznikom oz. skupinam, da pridobijo finančna sredstva in jih porabijo za realizacijo svojih zamisli na najrazličnejših področjih družbenega delovanja.

»V Klubu koroških študentov v 2014 vpeljujemo različne novosti, ena izmed njih je razpis za poljuben projekt, ki se bo seveda tudi realiziral. Naše študente želimo vzpodbuditi h kreativnosti in proaktivnosti. Hkrati opažamo, da je med poletnimi počitnicami še posebej opazen porast iskanja mladih po študentskem delu, ki bi omogočal nekaj poletnega zaslužka. Prijetno smo združili s koristnim, hkrati na tak način znova kažemo, da je KKŠ odprt za vse in da želimo v njegovo delovanje vključiti kar čim več mladih na Koroškem,« meni predsednica KKŠ-ja in pobudnica razpisa Ana Pisar.

Za več informacij naj vlagatelji obiščejo spletno stran oziroma se pozanimajo prek e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti