Bajta PR' NAS Zgodilo se je Gašper Koruzni vs. Bajta
Gašper Koruzni vs. Bajta PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Ponedeljek, 11 Maj 2009 18:14

Gašper KoruzniGašper Koruzni aka Boštjan Črešnik je v svoji priljubljeni rubriki Gašper Koruzni sprašuje na Koroškem radiu tokrat spraševal Bajto. V imenu Bajte je odgovarjal Jernej Prodnik.

Koruzni, kmet iz Remšnika, je pred kratkim dobil internet, med iskanjem gips plat pa ga je nekak zaneslo na Bajto. Bajtin predstavnik za odnose z javnostmi je Gašperju v maniri dobrih PR-ovcev razložil, za kaj pri Bajti gre.

Koruznega je najprej zmotila neažurnost, saj mu v »vesi vse povejo«, Prodnik pa se je zvito izmazal, ter Koruznemu pod nos vrgel »kvatrniški« forum. Po kratki razlagi pojmov in  koncepta spletne participacije sta sogovornika prešla na debato o politiki in politologiji.

Koruznega je vmes zaneslo še na področje fotografiranja prireditev in morebitnih pretepov ob samem procesu fotografiranja. Dobro obveščeni vedo povedati, da je Koruzni ob neki priliki prišel v manjši spor z enim naših fotografov, ki pa je bil hitro razrešen in pozabljen.

Bodi dovolj o vsebini. Poslušajte posnetek (4:38):


Oddaja je na Koroškem radiu na sporedu vsak ponedeljek ob 8.15, na Koroški radio se lahko priključite tudi preko spleta na njihovi spletni strani.

Dogodivščine Gašperja Koruznega pa lahko spremljate tudi na njegovi spletni strani. Čakajte … Kako lahko ima spletno stran, ko pa je komaj dobil internete?

 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti