Pomagajte ujeti tatu natisni
Prispeval Uredništvo Bajte   
Torek, 26 Oktober 2010 12:54

Tat, Slika je simboličnaPolicisti na območju Policijske uprave Slovenj Gradec raziskujejo kaznivo dejanje roparske tatvine.

V ponedeljek, 25. 10. 2010, ob 13.02 uri so bili policisti na Operativno komunikacijskem centru PU Slovenj Gradec obveščeni o roparski tatvini, ki je bila izvršena na parkirišču pred poslovnim objektom na Gačnikovi ulici 3 na Ravnah na Koroškem. Takoj so bile na kraj napotene razpoložljive policijske patrulje in kriminalisti, vendar osumljenca kljub izvedbi vrste policijskih ukrepov še niso prijeli.

Pri ogledu kraja je bilo ugotovljeno, da je do sedaj še neznani storilec od zadaj prišel do oškodovanke, ko se je pripravljala za vstopanje v osebni avtomobil in ji nenadoma z ramena potegnil žensko torbico, vendar se je obrnila in z rokama prijela za torbico. Zaradi fizične premoči ji je iz rok nasilno iztrgal žensko torbico in stekel naprej po ulici. Gre za neznanega moškega visokega okoli 185 centimetrov, svetlih kratko pristriženih las in poraščenega po bradi, ki je bil v času storitve kaznivega dejanja oblečen v črna oblačila.

Policisti naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o storitvi kaznivega dejanja in storilcu, da pokličejo na interventno število policije 113 ali na anonimno telefonsko številko 080 1200.