Bajta PR' NAS Zgodilo se je Bajtin iPod dobil lastnico
Bajtin iPod dobil lastnico PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Sobota, 07 Junij 2008 17:06

Končno je prišel v prave roke. Žrebanje se je odvilo že konec prejšnega tedna, včeraj pa smo dobitnici Lari Piko nagrado končno tudi izročili. Za na vrh smo ji dali še 2 deci džusa.

Včeraj ob pol osmih zvečer smo pred Havano čakali glavno nagrajenko naše nagradne igre. Njena nagrada?
IPod Shuffle. Z njo smo se dogovorili, da jo počakamo za mizo na terasi. Okoli osme pride do naše mize nasmejan deklič : “A sm prav? Bajta?” “Ja itak, itak, prisedi.” Najprej smo seveda opravili s formalnostmi. “Čestitamo Lara, iPod je tvoj. Fajn ga posluši.” Nagrade je bila očitno vesela, morda še toliko bolj, ker do zdaj ni zadela kaj več od dveh eurov na Hitri srečki. Naredili smo še fotko, potem pa pozno v noč kramljali. No, v resnici do pol devetih, ko smo sicer zelo zanimiv pogovor zaključili, ker se je člana Bajte, ki je nudil prevoz, začela lotevali bolezen.

Lara Piko, dobitnica iPoda

 
Jošt Potočnik je svojo nagrado sprejel v svojem domačem kraju, Črni. Bil je navdušen nad filmom Moj ata, socialistični kulak.

Tudi nekaj drugih nagrad je že podeljenih, nekatere pa še čakajo, da se nam nagrajenci javijo in prejmejo nagrade. Zato pohitite preden vam jih poberejo rezerve. Seznam izžrebanih lahko najdete tukaj .

 

 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti