Bajta PR' NAS Zgodilo se je Bajta je odprla svoja vrata!
Bajta je odprla svoja vrata! PDF natisni E-pošta
Prispeval kolektiv Bajta.si   
Petek, 14 Marec 2008 00:30

Spoštovane obiskovalke, cenjeni obiskovalci, lepo pozdravljeni! Pred vami je čisto svež spletni portal. Pred vami je prva koroška spletna stran namenjena predvsem novicam. Pred vami je rezultat štirimesečnega piljenja idej. Pred vami je prvi koroški spletni časopis in prvi poskus vzpostaviti močno regionalno spletno mesto. Pred vami stoji Bajta. Vstopite! Vrata so od danes naprej na stežaj odprta.  

Bajta je namenjena vsem. Poskušali bomo zadovoljiti raznolike okuse, ter s kvalitetnimi prispevki dodobra pretresti različne pereče tematike. Skušali bomo pohvaliti, kar je dobrega ter konstruktivno grajati, kar je slabega. Prostor za izražanje mnenj bomo skušali nameniti vsem. Vnaprej se odpovedujemo različnim floskulam o uravnoteženosti, naše edino merilo je nepristranskost.

Ne zamerite nam. Nismo profesionalci, nimamo proračuna. Zaenkrat razpolagamo samo s kopico idej, ter znanjem, ki smo ga nabrali na različnih področjih. Naše glavno vodilo je entuziazem, naša glavna želja je opozarjati na teme, ki jih ostali mediji spregledajo oziroma zanje nimajo dovolj prostora.


Vedno več nas je in vedno več nas bo. Bajta bo zatočišče ustvarjalnosti na različnih področjih. Novice, komentarji, recenzije, potopisi, mnenja, zabava... Prepričani smo, da bo marsikdo, z našo pomočjo, deležen publicitete, ki so jo zasluži in ki jo potrebuje. Vabimo vas, da se aktivno vključite v gradnjo spletnega portala za Koroško.

Tri doline v eni Bajti. Postati želimo spletno stičišče vseh treh koroških dolin. Preseči želimo populističen, neproduktiven in popolnoma zgrešen ego-centrizem. Postopoma bomo na enem naslovu združili tri doline.

Brez vas ne bo šlo. Povratne informacije, komentarji, konstruktivne kritike bodo eden izmed temeljnih kamnov naše Bajte. Zavedamo se, da je ažurnost za vsak medij ključnega pomena. Verjamemo, da lahko samo zdrava organska rast pripelje do uspešnega elektronskega medija.

 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti