Bajta PR' NAS Zgodilo se je Alen in Suzana postala državna prvaka v standardnih plesih
Alen in Suzana postala državna prvaka v standardnih plesih PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte, foto: KPK Devžej   
Nedelja, 29 Januar 2012 13:25

Na državnem prvenstvu v standardnih plesih, ki  je v soboto zvečer potekalo v nabito polni športni dvorani v Lenartu, sta plesalca Koroškega plesnega kluba Devžej Alen Štalekar in Suzana Krevh dosegla velik uspeh, saj sta v kategoriji mlajših mladincev premagala vso konkurenco in osvojila naslov državnih prvakov v standardnih plesih za leto 2012. Njun uspeh sta dopolnila Teo Trost in Tia Sudar, ki sta bila v kategoriji pionirjev druga.

Kpk Devžej - mladinska prvaka

Tudi ostali pari Koroškega plesnega kluba Devžej so dobro plesali, saj so se prav v kategoriji mlajših mladincev v finale uvrstili kar tri koroški pari. Poleg osvojenega naslova državnih prvakov Alena in Suzane, sta bila v tej kategoriji na koncu  Lovro Jakopec in Gaja Šimič peta, Žan Čakš in Luša Katner pa sedma. Timotej Šlaher in Blažka Vranaričič sta v tej kategoriji plesala v polfinalu. Med starejšimi plesnimi pari sta med starejšimi mladinci v polfinalu plesala Martin Stanišič in Iza Sila.

Na letošnjem državnem prvenstvu se je v različnih starostnih konkurencah pomerilo 54 plesnih parov iz vseh slovenskih plesnih klubov.

 

Najbolj brano iz Zgodvo se je

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti