Bajta
StreetFashionKoroška: Staša PDF natisni E-pošta
Prispeval Teja Sedovšek   
Nedelja, 16 Oktober 2011 08:07

Staša

Staše, za razliko od drugih, nisem ujela na Koroškem, marveč v Ljubljani, saj sva ugotovili, da sva praktično sosedi. Kakorkoli že, v Ljubljani ali na Koroškem, težko bi jo spregledali.

Staša ima športen, a vendarle trendi stil, katerega sproščenost razkriva tudi njen osebni karakter. Sama pravi, da fura stil, v katerega padejo vse barve in kjer se vsaka ujema z vsako. Pravi sicer, da se zna zgoditi, da se včasih obleče malce ''mimo'', s čimer pa se ne obremenjuje preveč, če se le v tem dobro počuti. Trendom ne sledi, saj rada eksperimentira po svoje, kot pri stilu tako tudi pri frizuri, za katero pravi, da izrecno noče, da se ujema s čimerkoli.

Kljub temu pa za svojo pričesko, kot se za urejeno punco spodobi, vedno ustrezno poskrbi, ter pravi, da se preprosto ne more ločiti od svojega frizerja, ki mu popolnoma zaupa, ter jo vedno uredi tako, da sta s končnim produktom oba zadovoljna. Mimogrede - Staša se je tudi večkrat izkazala kot model za pričeske na raznih frizerskih seminarjih.

Na sliki takoj zapazimo veliko zeleno Adidas torbo, za katero pravi, da jo kombinira z vsem. Ne moremo niti mimo Ray Ban očal, ki niso zgolj modni dodatek, pa vendar se ji lepo podajo ter popestrijo njen obraz.

Ko smo že pri obrazu, pa lahko še dodam, da ima Staša zavidljivo lepo polt ter da v celoti mogoče spominja na kakšno porcelanasto punčko.

Največ zapravi v Mango, h&m, Calzedonii.

Staša 2
''Imperfection is beauty.''


 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti