Bajta PR' NAS Šport Libeliška pentlja (FOTO)
Libeliška pentlja (FOTO) PDF natisni E-pošta
Prispeval Emil Makan   
Torek, 21 Junij 2011 17:59Kljub slabemu vremenu smo po pol urni prestavitvi štarta, ko se je vreme le nekoliko izboljšalo le pognali pedala po razmočeni trasi sicer zelo lepo speljane Libeliška pentlje, katere se je udeležilo nekaj manj kot 50 kolesarjev in kolesark, ki jim vreme ni prišlo do živega in si prav vsi zaslužijo čestitke.

zmagovalca - Dejan Vračič in Špela Škrajnar

Na vrh prvega vzpona do Trotovega travnika so skupaj prikolesarili Denis Onuk (Ganesha team), Borut Ramšak (MTB Koroška) in Simon Pernovšek (ŠD Brez bremz), nato sta se Onuk in Ramšak skupaj otresla Pernovška, pred spustom pa še Onuk Ramšaka, ki je prednost zadržal do cilja in v Libeliče prikolesaril pod 50min.

Tudi med dekleti je bilo zanimivo saj je Špela Škrajnar (Ganesha) po pričakovanjih na vrh vzpona prikolesarila z kar nekaj prednosti pred domačinko Klavdijo Cehner Oblak, ki pa jo je potem na spustu mimo LK Libeliče dohitela in do cilja upela narediti minuto razlike. Tretjo mesto je osvojila Natalija Anderluh iz Celja (MTB Koroška).

V zgodovino Koroškega pokala se bosta zapisala Dejana Vračič in Špela Škrajnar oba iz Maribora, ki sta osvojila sedmo lovoriko Koroškega pokala.  V cilju so nas pogostili v velikem šotoru, ki je že pripravljen za naslednji teden, ko se bo pod njim trlo ljudi, saj domači gasilci praznujejo 120 letnico obstoja….  Pohvaliti moramo tudi organizatorja ŠD Libeliče za zelo dobro organizacijo, tudi domačih navijačev kljub slabemu vremenu ni manjkalo, kar je prava redkost. Škoda le zaradi udeležbe, ki bi bila po napovedih krepko čez stotico.


 

Najbolj brano iz športa

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti