Bajta PR' NAS Šport Priprave na zimsko sezono - Poletni pokal Geoplin 2011 (FOTO)
Priprave na zimsko sezono - Poletni pokal Geoplin 2011 (FOTO) PDF natisni E-pošta
Prispeval Tadej Jelen   
Nedelja, 06 November 2011 23:37

Bralkam in bralcem Bajte smo pripravili krajši pregled rezultatov, ki so jih letošnje poletje tekačice in tekači SK Črna tekaška sekcija dosegli med pripravami na zimsko sezono. Da so razbili monotonost napornih treningov, so se udeleževali tekem na rolkah poletnega pokala Geoplin. Na sporedu je bilo osem tekem, ki so si sledile v naslednjem vrstnem redu: Ljubljana (31.8.), Tržič (3.9.), Lož (10.9.), Logatec (18.9.), Ihan (24.9.), Črna na Koroškem (2.10.), Medvode (8.10.) in Dol pri Ljubljani (9.10.). Na rolkah (najmlajši na rolerjih) so se za barve svojega kluba borili: Podlesnik Sara (cicibanke), Hodnik Kaja (mlajše deklice), Robnik Petra (mlajše deklice), Tea Jelen (mlajše mladinke), Bogataj Anže (mlajši dečki in cicibani) in Stane Aljaž (mlajši dečki in cicibani).


Podlesnik Sara je tekmovala le na dveh tekmah, saj cicibani in cicibanke ne tekmujejo na vseh preizkušnjah. V Logatcu je dosegla sedmo, v Dolu pri Ljubljani pa enajsto mesto.

Štirinajsto (Ljubljana), tri osma (Tržič, Ihan in Črna na Koroškem), deseto (Lož), enajsto (Logatec) in trinajsto (Dol pri Ljubljani) mesto so Kajo Hodnik v skupnem seštevku pripeljali na končno enajsto mesto v skupni razvrstitvi.

Robnik Petra
je v skupni razvrstitvi dosegla deveto mesto. V Ljubljani je bila peta, v Ložu in Ihanu sedma in v Dolu pri Ljubljani deseta.

Svojo najboljšo poletno sezono je letos odtekla Tea Jelen, ki se je udeležila vseh letošnjih poletnih tekem za pokal Geoplin in dosegla skupno tretje mesto. Prve stopničke si je pritekla že na prvi tekmi v Ljubljani (drugo mesto), v Tržiču, Ložu, Logatcu, Ihanu je bila sedma. Na stopničke (tretjo mesto) se je uvrstila tudi na domači tekmi v Črni, teden dni kasneje je bila druga v Medvodah. Zadnjo tekmo poletne sezone je končala na šestem mestu.

Stane Aljaž
in Bogataj Anže sta v skupni razvrstitvi zasedla dvajseto in enaindvajseto mesto, saj to cicibani in mlajši dečki v skupnem seštevku uvrščeni v isto kategorijo. Prav tako kot Sara, tudi Aljaž in Anže nista sodelovala na vseh preizkušnjah poletnega pokala.

Aljaž je dosegel peto mesto v Logatcu, sedemnajsto v Ihanu, sedmo mesto na domači tekmi v Črni ter v Dolu pri Ljubljani. Šesto mesto v Logatcu, devetnajsto v Ihanu, deveto v Črni in peto mesto v Dolu pri Ljubljani so dosežki, ki si jih je pritekel Anže Bogataj.

 

Najbolj brano iz športa

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti