Bajta PR' NAS Šport Plesalci KPK Devžej osvojili kar tri medalje
Plesalci KPK Devžej osvojili kar tri medalje PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Nedelja, 23 Oktober 2011 23:03

Slika je simboličnaSobotna kvalifikacijska in raiting tekma v Novem mestu je bila več kot uspešna za plesalke in plesalce KPK Devžej. Tekmo v okviru Slovenske plesne lige je v novomeški dvorani Marof tokrat gostil Plesni klub Novo mesto.

Najuspešnejša koroška plesna para sta bila tokrat Žan Čakš in Luša Karner, ki  sta v svoji kategoriji med mlajšimi mladinci v standardnih plesih zmagala, v latinskoameriških plesih pa sta bila peta ter Martin Stanišič in Iza Sila, ki sta bila v svoji mladinski kategoriji v obeh zvrsteh druga. Martin in Iza sta s konstantnim uvršanjem na najvišja mesta v obeh zvrsteh  zbrala že skoraj dovolj točk za prehod v najvišjo kakovostno kategorijo v svoji starostni skupini in morata za ta cilj v takšni formi odplesati le še nekaj tekem.

Zelo vesela sta bila svoje uvrstitve tudi Lovro Jakopec in Gaja Šimič, saj sta po premoru zaradi Lovrove poškodbe med mlajšimi mladinci A plesala v obeh finalih in na koncu osvojila dve šesti mesti. Alen Štaleker in Suzana Krevh, ki sta ravno začela plesati med mlajšimi mladinci v najvišji A kakovostni kategoriji sta včerajšnjo tekmo lepo odplesala, osvojila nekaj novih raiting točk in se postopoma vzpenjata proti najboljšim v svoji kategoriji. V Novem mestu sta plesala še pionirja Timotej Šlaher in Blažka Vranaričić, ki sta bila na koncu četrta v standardnih in peta v latinskoameriških plesih.

 

Najbolj brano iz športa

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti