Bajta PR' NAS Šport NK Dravograd v novo sezono z okrepitvijo iz Argentine (FOTO)
NK Dravograd v novo sezono z okrepitvijo iz Argentine (FOTO) PDF natisni E-pošta
Prispeval Željko Bilić   
Sreda, 17 Avgust 2011 16:14

Po reorganizaciji in ob kadrovskih spremembah v vodstvu NK Koroška Dravograd, podpredsednik kluba je kapetan slovenske nogometne reprezentance Robert Koren, strokovni vodja nogometne šole in trener mladincev celo Marijan Pušnik, je v tem tretjeligašu zapihal nov in svež veter. Želje in cilji so se dvignili, vsi se trudijo za optimalno pripravo prve ekipe na novo sezono.

Pablo Sebastian Pascarosa v modrem dresu.

Zaradi visokih ambicij so v klubu poskrbeli za okrepitev iz Argentine iz Buenos Airesa, nekoč koroški prvoligaš je močnejši za igralca vezne vrste. Pablo Sebastian Pascarosa je nekdanji nogometaš Cluba Atlético Platense, star je 20 let, njegovo igralno mesto je ofenzivni vezni in v svojih nogah skriva ogromno kreativnosti ter idejo več, ki so jo navijači pogrešali med igralci prve ekipe.

Dravograd naj bi bil vmesna postaja v njegovi karieri, v Športnem centru pa se je že predstavil in na generalki pred začetkom 3. SNL vzhod pokazal, da je in bo prava okrepitev ter popestritev moštva. V soboto so igrali tekmo proti NK Trnje Zagreb, hrvaškem četrtoligašu, in zmagali s 3:0. Pablo si bo svoj debi zapomnil po modricah na nogah in grobih posredovanjih nasprotnika, ki niso prenesli njegovega preigravanja v južno ameriškemu stilu, toplega sprejema v garderobi in na stadionu ter zasluženem aplavzu, ki ga je prejel ob odhodu z igrišča. Vodstvo kluba se trudi, da bi uspešno dokončali registracijo do nedeljske tekme v Stojncih, prvega kroga nove sezone.

 

Najbolj brano iz športa

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti