Bajta PR' NAS Šport Dravograd do točke na domačem terenu
Dravograd do točke na domačem terenu PDF natisni E-pošta
Prispeval Željko Bilić   
Ponedeljek, 29 Avgust 2011 19:41

Prvo domačo tekmo nove sezone v 3. SNL vzhod so igralci NK Dravograd odigrali malce pod pričakovanji, proti NK Čarda so se razšli brez zadetkov s pošteno delitvijo točk. Trudili so se, a so bili preveč napeti in v veliki želji po zmagi na trenutke sprejemali ne najbolj idealne rešitve. Nasprotnik je pokazal, da so zelo kvalitetna ekipa z nekaterimi močnimi aduti, ki so dravograjski obrambi povzročali nemalo težav. Zeleni bi morali prikazati še bolj timsko igro, pogrešali smo še več igrivosti igralcev brez žoge in tekma bi v tem primeru zašla v povsem drugo stran. Imeli so svoje priložnosti, predvsem v prvem polčasu, ampak tudi s točko morajo biti zadovoljni in strmeti le naprej v prihajajoče tekme.

NK Koroška Dravograd: Veršovnik Dejan, Slemenik Tadej, Korošak Igor, Pešl Anže, Kuzma Tin, Zamernik Jan, Ljubanić Dragan, Naglic Simon, Kus Matic, Kus Žiga, Plimon Lovro; Kanduč Primož, Bilić Željko, Gluhović Sergej, Jezeršek Denis, Kiselak David, Rebernik Darko, Grobovšek Matej.

NK Čarda: Kamnik Boštjan, Granfol Boštjan, Kercmar Iztok, Gjergjek Damjan, Pavel Darko, Flisar Tadej, Šipoš Tomi, Atanasov Darko, Krajnc Uroš, Cipot Aljoša, Mauko Mitja; Šantavec Gregor, Kardoš Niko, Krajnc Danijel, Jaklin Benjamin, Zadravec Sandro, Horvat Zoran, Cotter Simon

Menjave: 52' Kuzma Tin/Kiselak David, 68' Naglič Simon/Gluhović Sergej, 83' Kus Matic/Grobovšek Matej

Pablo Sebastian Pascarosa
Argentinska okrepitev
Pablo Sebastian Pascarosa proti Čardi zaradi težav z registracijo še ni zaigral.

Dodajmo še, da bo NK Koroška Dravograd v torek ob 18:00 v ŠC Dravograd gostil NK Lučko, ki nastopa v 1. HNL. Hrvaški prvoligaš prihaja v naše kraje na krajši oddih in piljenje forme med reprezentančnim premorom, dogovor za tekmo pa sta sklenila predsednika obeh klubov in tako zelenim omogočila izredno zanimivo tekmo. Lučko je med vikendom v prvenstvu na zagrebškem Maksimiru proti GNK Dinamu, ki se je med poletjem prav tako predstavil v našem kraju, minimalno izgubil in s tem dokazal svojo visoko kvaliteto in zavzetost. Proti Čardi so navijači in soigralci še kako pogrešali Pablona, okrepitev iz Argentine, ki še ni imel urejene registracije, tokrat pa bo lahko nastopil in prav vsi se veselijo njegove pomoči na igrišču.

 

Najbolj brano iz športa

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti