Bajta PR' NAS Šport Miklavžev turnir v Dravogradu, rezultati
Miklavžev turnir v Dravogradu, rezultati PDF natisni E-pošta
Prispeval Jure Lesjak, foto: Jan Küzma   
Ponedeljek, 08 December 2008 00:00
V soboto je v Dravogradu potekal 3. Miklavžev turnir v malem nogometu. Turnija se je udeležilo štirinajst ekip, zmago pa so v izjemno napetem finalu odnesli igralci ekipe Sian d.o.o.

3. Miklavžev turnir v malem nogometu v Dravogradu je potekal pod organizatorstvom Mladinskega centra Dravograd in Športne zveze Dravograd. Na turnir se je prijavilo štirinajst ekip, ki so v telovadnici OŠ Dravograd igrale po sistemu 3+1. V prvem delu so se igralci malega nogometa pomerili v štirih skupinah - dve po štiri in dve po tri ekipe.

Tretji Miklavžev turnir v Dravogradu

Najboljša ekipa iz posamezne skupine je napredovala v polfinale. V zaključnih bojih so se najbolje odrezali igralci ekipe Sian d.o.o, ki so v velikem finalu po streljanju šestmetrovk premagali ekipo Plave mambe. V tekmi za tretje mesto so bili nogometaši Super Grilla 1 boljši od ekipe PC Rudolf.
 
Zmagovalci turnirja so domov odnesli zmagovalni pokal in 240 evrov. Drugouvrščeni so postali bogatejši za pol manjšo vsoto, tretje mesto je prineslo 70 evrov.

Najboljši igralec turnija je postal Marko Navodnik (Sian d.o.o.), najboljši strelec je bil z dvanajstimi zadetki Dragan Ljubanič (Super Grill 1), titula najboljšega vratarja pa je pripadla Dejanu Veršovniku (Sian d.o.o.).

Zaključno besedo o poteku, izvedbi in oceni turnirja prepuščamo organizatorju Aljoši Gluhoviču (soorganizator turnirja je bil tudi Dean Vivod), ki je za Bajto povzel naslednje misli:

"S turnirjem smo v celoti zadovoljni. V štartu je bilo prijavljenih osemnajst ekip (prijave preko telefona), vendar se štiri ekipe zaradi pomanjkanja igralcev turnirja niso mogle udeležiti. Kljub temu je bila udeležba zadovoljiva, in predvsem dovolj velika za atraktiven turnir. Glede kakovosti ekip, bi lahko dejal, da smo organizatorji, predvsem pa obiskovalci turnirja, ki jih ni bilo malo, imeli kaj videti. Organizatorji smo že tretjič zapored dokazali, da lahko izvedemo dober in kakovosten turnir, in se že veselimo dejstva, da nas naslednje leto čaka še ena poslastica v telovadnici OŠ Dravograd. Vse je potekalo po začrtanem planu, izgredov s strani gledalcev ni bilo, še manj pa s strani igralcev samih. Skratka, turnir je bil izpeljan tako, kot je treba, odziv udeležencev je bil pozitiven, in z zadovoljstvom in velikimi pričakovanji bomo dočakali naslednjega Miklavža in nov, že 4. tradicionalni Miklavžev turnir."


Več fotografij lahko najdete v Albumu.

 

Najbolj brano iz športa

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti