Bajta PR' NAS Šport McD Futsal turnir – Dravograd 2012
McD Futsal turnir – Dravograd 2012 PDF natisni E-pošta
Prispeval Dejan Vivod   
Sreda, 12 December 2012 00:03

V soboto, 8.12.2012, se je v čisto novi večnamenski dvorani v Dravogradu odvijal »McD Futsal turnir – Dravograd 2012« v organizaciji Mladinskega centra Dravograd in soorganizaciji športne zveze Dravograd.

McD Futsal turnir – Dravograd 2012

Kljub obilici zapadlega snega se je turnirja udeležilo rekordno oziroma maksimalno število ekip (24) iz vse Slovenije. Turnir je imel tudi mednarodno udeležbo, ekipo iz Bolgarije z imenom »Botev Galabovo«. Ekipe so bile razdeljene v 8 skupin po tri ekipe, kjer sta iz skupine v osmino finala napredovali dve najboljši ekipi. Od četrtfinala naprej se je pričel izbirati tudi najboljši strelec turnirja, na koncu je to s tremi zadetki postal Darijo Biščan iz ekipe »All In Sajko«. Od polfinala naprej pa se je izbiralo tudi najboljšega vratarja in igralca turnirja. Naj vratar je postal Denis Govekar iz ekipe »Insem Atmos«, ki je na koncu v tekmi za 3. mesto izgubila proti ekipi »Ludo Društvo«. Naj igralec je postal Tadej Žagar iz ekipe »All In Sajko«, ki je v finalu premagala ekipo »Riva Piran« z rezultatom 4:1.

Letošnji turnir v novi večnamenski dvorani Dravograd je nadaljevanje tradicionalnega Miklavževega turnirja, ki bi bil letos že sedmič zapovrstjo. Turnir iz leta v leto raste, tako v kakovosti same igre kot tudi v organizacijskem smislu in tudi v prihodnje bomo storili vse, da tako tudi ostane oziroma da turnir še nadgradimo.


 

Najbolj brano iz športa

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti