Bajta PR' NAS Šport Plesalci Devžeja tudi v tekmovanju Krško open 2011 uspešni
Plesalci Devžeja tudi v tekmovanju Krško open 2011 uspešni PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Ponedeljek, 20 Junij 2011 18:08

KPK DevžejLetošnje mednarodno tekmovanje v športnih plesih Krško open 2011, ki je potekalo v Krškem, v soboto 18. in v nedeljo 19. junija,  je bilo ponovno uspešno tudi za plesalce Koroškega plesnega kluba Devžej. Na kvalifikacijskem turnirju so si naši plesni pari priplesali srebrno in bronasto medaljo ter kopico uvrstitev tik pod vrhom, na »nehvaležnem« četrtem mestu.

Najvišji mesti med koroškimi plesalci sta osvojila Alen Štaleker in Suzana Krevh (mlajši mladinci B), saj sta bila druga v standardu, ter Martin Stanišič in Iza Sila (mladinci B) s tretjim mestom v latinskoameriških plesih, ki sta ga dopolnila še s četrtim mestom v standardnih plesih. Lovro Jakopec in Gaja Šimič (mlajši mladinci A) pa sta bila v standardu četrta, v latinu pa sta se uvrstila v polfinale. Odlična sta bila tudi Žan Čakš in Luša Karner (mlajši mladinci B), saj sta bila v latinu četrta, v standardu pa še ne nastopata.

Vsi štiri pari so tekmovali tudi v openu in v zelo močni mednarodni konkurenci, kjer vsi tekmovalci ene starostne skupine plešejo skupaj, dosegli pričakovane uvrstitve. Najvišje sta se v tem tekmovanju uvrstila Lovro Jakopec in Gaja Šimič in z odličnim šestim mestom osvojila tudi mednarodne rating točke.

Tekma v Krškem je bila zadnja tekma pred poletnim premorom, potem pa se bodo na prvi tekmi v septembru vsi najboljši slovenski plesni pari zbrali v Slovenj Gradcu, kjer bo gostitelj kvalifikacijskega turnirja naš klub.

 

Najbolj brano iz športa

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti