Bajta PR' NAS Osrednje novice Vabimo na Revolucijo Bajte, drugič
Vabimo na Revolucijo Bajte, drugič PDF natisni E-pošta
Prispeval Igor Ranc   
Nedelja, 06 November 2011 21:40

V soboto, 12. novembra 2011 ob 16.00 v Kulturnem centru Ravne vas znova vabimo, da se nam pridružite pri prenovi spletnega portala Bajta, dogodku, ki ga radi imenujemo kar Revolucija Bajte glede na to, da živimo v časih, ko je revolucija morda edina rešitev iz zagate.


Vsi niste mogli pisati po listkih, ker vas ni bilo - pišite sedaj. (klik, klik)

V zagati je poleg kapitalizma tudi Bajta. To zagato smo pričeli povsem narobe in neučinkovito reševati s krčenjem javnega sektorja … aja ne, s sestankom, ki se je odvijal točno 15. oktobra. V tem času se je ekipa Bajte bistveno razširila, dogovorili pa smo se tudi za nadaljnja srečanja.

Na naslednjem srečanju, ki ga bomo zaključili z manjšo zabavo in pico velikanko narezano na manjše kose v KMKC Kompleks, bo govora o konkretni vsebinski in tehnični prenovi Bajte.

Ponovno vas vabimo, da pomagate pri prenovi Bajte. Tokrat smo malo napredovali in pripravili prijavnico, kamor boste vpisali svoje ime in vse bo potekalo avtomatsko in super hitro in učinkovito.

Da boste na tekočem, o čem je bilo govora, vam prilagamo bistvene sestavine, potrebne za sodelovanje na sestanku.

Zapisi na šeleshamerjih
Zapisi na listkih
< PRIJAVNICA na srečanje >

Če vas na prvem sestanku ni bilo, za kar obstaja velika verjetnost, in bi radi povedali karkoli o novi Bajti, pa kar semle. (http://bit.ly/tU18jM)

Aja, pa še tole: glede na to, da smo v predvolilnem času, prosimo vse, ki bi želeli v vsebine oz. prenovo turiti kakšne politične forice, da jih pustite doma in pridete brez njih.

Za konec pa še aksiom delovanja nove Bajte:

Vzpostaviti želimo trajnostne alternativne oblike medsebojnih odnosov, ki temeljijo na solidarnosti, samoorganiziranosti, enakosti, svobodni volji in pravičnosti.
Ne bomo se povezovali zgolj s tistimi, ki imajo podobne vrednote kot mi, ampak bomo aktivno odklanjali tiste, ki v svojem delovanju ohranjajo diskriminatorne oblike ločevanja, izkoriščanja, nadvlade in neenakosti.
 

Najbolj brane osrednje novice

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti