Bajta PR' NAS Osrednje novice Vabljeni na 7. Mega malčkovo zabavo
Vabljeni na 7. Mega malčkovo zabavo PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Ponedeljek, 20 Maj 2013 08:09

Športno društvo ODA-Š bo v mesecu maju skupaj z Občino Dravograd organiziralo že sedmo Mega malčkovo zabavo, ki bo letos nekaj posebnega, saj sta organizatorja pripravila razširjen ter zelo pester program. V nedeljo dopoldne vam bodo organizatorji pripravili Malčkov tek, ki bo potekal v športnem parku DTK v Ravnah na Koroškem. Tek se bo pričel ob 10.00 uri zjutraj. Namenjen je otrokom od 3. do 10. leta starosti. Otroci bodo tekli v ločenih kategorijah, vsakega pa za nagrado čaka majica, pijača in presenečenje Večerka.

Popoldne istega dne pa se bo v Dravogradu, na Relaxovem poligonu, ob 15.00 pričel največji žur za otroke na Koroškem. Nastopil bo Spidi, za harmonikarski spektakel bo poskrbel harmonikarski orkester Vučič, nastopili bodo tudi številni mladi glasbeni gostje. V letošnjem letu bodo organizatorji prvič razširili prireditveni prostor na parkirišče podjetja Hofer in s tem poskrbeli za najbolj pester program do sedaj. Otroci bodo lahko izdelovali pravljične čarovniške metle, vozili igrače na daljinsko upravljanje, sodelovali v različni športnih, ustvarjalnih ter tematskih delavnicah, si izdelovali mega frizure in mega fotke. Prav tako si bodo lahko ogledali otroško predstavo »Nagajivi Peter Nos« ter mini moto show, organizatorja pa bosta pripravila tudi velik malčkov srečelov.

Poleg tega, da na zabavi ne bo vstopnine in so vse aktivnosti za otroke brezplačne, bodo prvi obiskovalci ob prihodu prejeli darilo. Prireditev bo v primeru dežja potekala v šotoru.  Avtomobile boste lahko parkirali na parkirišču pri Hofru in podjetju NCM d.o.o. ter okoli prireditvenega prostora. Podrobnejše informacije lahko najdete na našem spletnem medijskem središču www.malckovsport.si.

Mega malčkova zabava 2013

Mega malčkova zabava 2013

 

Najbolj brane osrednje novice

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti