Bajta PR' NAS Osrednje novice Ibržnik nastopil v nebesih - Stran 2
Ibržnik nastopil v nebesih - Stran 2 PDF natisni E-pošta
Prispeval Jernej Prodnik   
Ponedeljek, 02 Marec 2009 17:40
Indeks člankov
Ibržnik nastopil v nebesih
Stran 2
Vse strani

Kaj meni o prireditvi sam Milan Kamnik, ki je spregovoril za Bajto, pa lahko preverite v naslednjem posnetku ...Kamnik je okrogli jubilej praznoval tretjič, prvič ga je za petindvajsetletnico, znova pa sta program povezovala Špela Šipek in Matjaž Pikalo. Na prireditvi, kjer se je zbralo prek tisoč ljudi, posneta in fotografirana pa je bil tudi profesionalno, so zaigrali še kranjski Beer Belly Band in Kora Junior. V slednji so zaigrali otroci članov zasedbe Kora, na vokalu pa sta bili (s pomočjo kitar) Ditka Čepin in Mojca Kamnik.

Iz fotogalerije:

35 let muzike Milana Kamnika, Foto: Jernej Prodnik 35 let muzike Milana Kamnika, Foto: Jernej Prodnik 35 let muzike Milana Kamnika, Foto: Jernej Prodnik 35 let muzike Milana Kamnika, Foto: Jernej Prodnik 35 let muzike Milana Kamnika, Foto: Jernej Prodnik 35 let muzike Milana Kamnika, Foto: Jernej Prodnik 35 let muzike Milana Kamnika, Foto: Jernej Prodnik 35 let muzike Milana Kamnika, Foto: Jernej Prodnik 35 let muzike Milana Kamnika, Foto: Jernej Prodnik


Naj ta kratek tekst zaključim še z osebno noto. Daleč najbolj všeč mi je bil Milanov nastop s pihalnim orkestrom, in verjamem, da nisem bil edini. Zato ga javno pozivam, da začne po izdaji novega albuma, ki je napovedan za konec letošnjega leta, razmišljati o snemanju plošče tudi z njimi. Nekaj aranžmajev je že napisanih in popolnoma vseeno je, kdaj bi ta dosežek učakali, pa čeprav morda šele za »petdeseto obletnico muzike« ... Važno je, da ga!

 

Osrednji gost prireditve Oto Pestner je med drugim zapel priredbo pesmi Maria (v originalu jo izvaja Pery Como), pri tem pa ga je spremljal pihalni orkester.
Več fotografij lahko najdete v Albumu. 

Najbolj brane osrednje novice

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti