Bajta PR' NAS Osrednje novice Na Ravnah iščejo direktorja
Na Ravnah iščejo direktorja PDF natisni E-pošta
Prispeval Igor Ranc   
Sreda, 29 Julij 2009 14:37
Na Občini Ravne iščejo novega direktorja ali direktorico občinske uprave, zaposlili pa bodo tudi vodjo Urada za razvoj in investicije. Mag. Tomaž Rožen je razpis za mesto direktorja občinske uprave napovedal po preteku delovnega razmerja Vesni Kozlar, ki je odstopno izjavo podala konec aprila.

Občina RavneSpomnimo, da so se ob odstopu Kozlarjeve pojavila različna namigovanja o tem, da je odstop povezan s poslovanjem občine s podjetjem Bau-ing, ki ga vodi Danilo Kozlar, mož bivše direktorice uprave. Vse govorice je z izjavo za javnost zanikal Rožen, Kozlarjeva pa je v svoji izjavi poudarila, da gre za odstop iz osebnih razlogov.

Novi direktor (ali direktorica) bo za vodenje občinske uprave poleg univerzitetne ali visoke izobrazbe (s specializacijo) potreboval sedem let delovnih izkušenj, znanje uradnega jezika, hkrati pa ne sme biti v sodnih postopkih za naklepna kazniva dejanja. V kolikor izbranec v času nastopa službe ne bo imel opravljenega posebnega izpita za imenovanje v naziv, ga bo moral opraviti najkasneje v enem letu od nastopa delovnega razmerja. Za delovno mesto sekretarja – vodje Urada za razvoj in investicij boste morali zadostiti enakim pogojem.

Znanje katerega od svetovnih jezikov je dandanašnji samoumevno, zato se na Občini Ravne očitno niso odločili, da bi ta znanja posebej zahtevali. Na razpisa se lahko prijavite do 14. avgusta (direktor) oziroma 7. avgusta (vodja Urada).

Povezava do razpisa.

 

Najbolj brane osrednje novice

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti