Bajta PR' NAS Osrednje novice Na Prevaljah spet Kulturni šok
Na Prevaljah spet Kulturni šok PDF natisni E-pošta
Prispeval Jan Küzma   
Sreda, 10 Februar 2010 12:04


V ponedeljek, 8. februarja, so se na Prevaljah tradicionalno že enajstič zbrali rekreativni nogometaši z vseh vetrov, ki so z nogometnim turnirjev v čast kulturi počastili slovenski dan kulture. Kot vedno je bilo zbrano tudi lepo število gledalcev, ki so prišli navijat za svoje favorite.

Na turnirju je sodelovalo 8 ekip – odvetniki, novinarji, policaji, duhovniki, poslanci(ki so bili letos, glede na prejšnja leta, bolj slabo zastopani) policisti, direktorji, ženska nogometna reprezentanca ter Coca-cola Slovenija. Zmago so na koncu slavili možje v modrem, ki so v finalu šele po enajstmetrovkah uspeli premagati koroške direktorje, ki so se tako morali zadovoljiti z drugim mestom. Za tretje mesto pa sta se udarili ekipi poslancev ter ekipa odvetniške pisarne Čeferin. Na stopničke so se na koncu prebili odvetniki, saj so kljub močnemu pritisku poslanske ekipe v zadnjih minutah uspeli zadržati prednost enega gola in tako končali tekmo z rezultatom tri proti dve.

Zmagovalna ekipa Policije
Na koncu je zmago slavila ekipa Policije, ki je po enajstmetrovkah premagala koroške direktorje.

Premore med tekmami so popestrili šolarji OŠ Franja Goloba Prevalje, ki so s svojimi mentoricami pripravili kulturni program.

Drugo leto upamo na ponovno uspešno ponovitev dogodka, morda bi si želeli le, da bi se v naših krajih v večjem številu oglasili poslanci, letos sta jih zastopala le Bukovnik in Zanoškar. Prav tako bi verjetno veljalo omeniti, da bi ekipi novinarjev morda prav prišla kakšna okrepitev iz vrst Bajte, da se novinarska ekipa ponovno povzpne na stopničke.

Matic Tasič in Alan Bukovnik
Matic Tasič podeljuje pokal županu Radelj ob Dravi in poslancu Alanu Bukovniku za četrto mesto, ki ga je osvojila poslanska ekipa

Več fotografij lahko najdete v Albumu.

 

Najbolj brane osrednje novice

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti