Bajta PR' NAS Osrednje novice Koroškim kandidatom kaže zelo dobro
Koroškim kandidatom kaže zelo dobro PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Nedelja, 21 September 2008 21:12

Eden izmed koroških volilnih okrajevVmesni rezultati, ki prihajajo s strani Državne volilne komisije (DVK), kažejo, da kar nekaj kandidatov, ki prihajajo iz Koroške, lahko resno računa na vstop v parlament.

Daleč najboljše trenutno kaže županu Slovenj Gradca, Matjažu Zanoškarju, ki ima po prvih preštetih glasovih po strankarski liniji gledano izjemno prednost pred Karlom Erjavcem, ki je prav tako kandidiral v celjski (peti) volilni enoti. Zelo dobro kaže tudi Alanu Bukovniku, županu Radelj ob Dravi, ki je še pred nekaj minutami pri Socialnih demokratih vodil v celjski enoti. Blizu mu je bil tudi slovenjgradčan Jurij Šumečnik

Zmago Jelinčič Plemeniti v Slovenski nacionalni stranki (SNS) vodi v celjski enoti. Malo slabše kaže trenutnemu poslancu SDS Miru Petku, ki je v celjski enoti na četrtem mestu.
 
To so tudi Koroški kandidati, za katere lahko špekuliramo, da so po do sedaj preštetih glasovih, najbližje vstopu v parlament. Vendar za končne sklepe je še daleč prezgodaj, saj je pri nekaterih kandidatih po podatkih DVK bilo preštetih le nekaj sto glasov. Bolj točen zapis o procentih in preštetih glasovih bodo po tabelah že v kratkem objavljeni tudi na portalu Bajta!
 

Najbolj brane osrednje novice

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti