Bajta PR' NAS Osrednje novice IV. letna konferenca koroških nevladnih organizacij
IV. letna konferenca koroških nevladnih organizacij PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte (*projekt Korociv)   
Četrtek, 29 Maj 2014 13:22

V torek je v poročni dvorani črnjanske občine potekala Četrta letna konferenca koroških nevladnih organizacij.


Zbrane predstavnike nevladnih organizacij in druge obiskovalce je sprejela županja občine Črna na Koroškem Romana Lesjak. V uvodnem nagovoru je poudarila predvsem pomembnost sodelovanja med društvi in občinami na Koroškem, pri čemer, tako Lesjakova, imajo občine še veliko neizkoriščenega potenciala pri povezovanju oziroma vključitvi mladih.

Jure Strah, predstavnik Koroškega regionalnega stičišča za nevladne organizacije – Korociv.si, se je v svojem prispevku osredotočil na predstavitev rezultatov stičišča. Poudaril je tudi pomen strukturne podpore in mreženja.

Na konferenci v Črni na Koroškem sta aktivno sodelovala tudi Stojan Rozman, Koroško društvo paraplegikov, in Uršula Gostenčnik, Društvo invalidov Mežiške doline. Predstavila sta delovanje, članstvo, projekte in aktivnosti svojega društva ter poudarila pomen sodelovanja in povezovnja med nevladnimi organizacijami in stičiščem v naši regiji.

Konferenco je moderiral Peter Cokan (MINVOS, Mreža izobraževalnih NVO Slovenije), za zabavni program pa je z glasbo poskrbela Boža Potočnik.

 

Najbolj brane osrednje novice

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti