Bajta PR' NAS Osrednje novice N'č se ne dogaja
N'č se ne dogaja PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Sobota, 11 April 2009 07:00
Se res nič ne dogaja? A, ne bo povsem držalo ... Samo do te sobote smo v mesecu aprilu v Bajtin Dogodkovnik vpisali že prek 160 dogodkov in prireditev, ki se bodo ta mesec odvile na Koroškem in bodo zadovoljile zelo široko paleto okusov! Visoka številka je kompliment tako za vse organizatorje, kot za nas, ki pridno polnimo Dogodkovnik, saj toliko prireditev v enem mesecu do sedaj najbrž še nismo uspeli izbrskati. Velika zahvala gre tudi vsem, ki nas o dogodkih ter prireditvah prijazno obveščajo, s čimer pomagajo širiti vest o dogajanju na Koroškem. Ker je skoraj nemogoče, da bi sami sledili čisto vsem dogodkom in prireditvam, ki se zgodijo na Koroškem, in se nam zato kakšen kdaj pa kdaj izmuzne, zopet naprošamo vse organizatorje, da nas o prireditvah, ki jih organizirajo, sproti in pravočasno (čim hitreje) obveščajo. Mi bomo poskrbeli, da bodo ljudje izvedeli za njih! Bajtin Dogodkovnik je namreč daleč največja internetna baza dogodkov, ki se odvijajo na Koroškem!

Seveda pa lahko dogodke vpisujete tudi vsi ostali obiskovalci, če imate o njih dovolj informacij in bi radi pomagali pri obveščanju javnosti.
Kako? Enostavno ... Obstajata dve možnosti, obe pa sta nadvse preprosti. Prireditev lahko na primer v Dogodkovnik vpišete čisto sami in mi jo bomo le naknadno potrdili. Navodila za objavo dogodkov si lahko preberete s klikom na to povezavo. Če vseeno niste povsem prepričani, kako objaviti dogodek, nas lahko o njih obveščate tudi preko e-maila na naslov Dogodkovnik e-mail Bajtin Dogodkovnikin dogodke bomo vnesli namesto vas. Tako preprosto je, dogodek bo objavljen v čim krajšem možnem času - vsekakor pa priporočamo, da nas o njem obvestite čim hitreje, saj mnogi obiskovalci "listajo" in si delajo plane za več kot teden naprej.

Vsem, ki boste pomagali pri razvoju Dogodkovnika, se še enkrat najlepše zahvaljujemo!
 

Najbolj brane osrednje novice

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti