Bajta PR' NAS Osrednje novice Pokal zasluženo v rokah Debelih (FOTO+VIDEO)
Pokal zasluženo v rokah Debelih (FOTO+VIDEO) PDF natisni E-pošta
Prispeval Jure Lesjak   
Ponedeljek, 16 Avgust 2010 23:00

V nedeljo se je v Črni na Koroškem, kjer od minulega petka poteka že petinpetdeseti Turistični teden, odvijala nogometna tekma med Suhimi in Debelimi, ki že vrsto let merijo moči na stadionu tamkajšnjega nogometnega kluba Peca. Kljub boljšemu začetku lažjih nogometašev, so na koncu slavili tisti, ki se lahko pohvalijo z malce bolj okroglo postavo.

Suhi - Debeli

Na nogometnem igrišču na Pristavi se vsakič zbere zavidljivo število reprezentantov Suhih in Debelih, ki sta jih v letošnjem letu vodila Zdenko Zec (reprezentanca Suhih) in Franc Plesec (reprezentanca Debelih). Poleg domačih predstavnikov se je prireditve udeležilo tudi nekaj znanih obrazov v slovenskem prostoru: tako so pri Suhih zmago lovili Tomaž Ranc (odgovorni urednik časopisa Večer), Drago Kos (predsednik Protikorupcijske komisije), Matic Tasič (župan Prevalj), Rok Tamše (novinar), pri Debelih pa so nasprotna vrata napadali Fredi Miler (estradnik), Dean Vivod (pevec) in drugi bolj ali manj znani posamezniki.

Foto (1. del)


Tekmo so bolje začeli Suhi, ki so si že v prvem delu prvega polčasa priigrali prednost dveh zadetkov. V nadaljevanju so Debeli - tudi s pomočjo glavnega sodnika srečanja Aleša Kreuha, ki ga je podkupil bivši nemški vojak Helmut, nasprotnik svojega kolega Gerharda (na sliki v galeriji), in povezovalca programa DJ Mimija - le strnili svoje vrste in pred nabito polnimi tribunami črnjanskega stadiona uprizorili preobrat, ki jim je prinesel gol prednosti (3:2). Do konca srečanja so Suhi le izenačili, kljub temu pa so se po streljanju enajstmetrovk zmage veselili Debeli, ki so se Suhim oddolžili za lanski poraz.

Foto (2. del)
Video (prihod na igrišče)

Video (Jože Knez, 11m, Debeli)

Video (veselje zmagovalcev)

 

Najbolj brane osrednje novice

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti