Bajta PR' NAS Osrednje novice Bajtini brezčasni dokumenti (BBD)
Bajtini brezčasni dokumenti (BBD) PDF natisni E-pošta
Prispeval Jure Lesjak   
Ponedeljek, 21 April 2014 10:07

Na Bajti so se skozi dneve, tedne, mesece in leta objavili številni prispevki. Naleteli smo na odlične članke, videli smo perfektne fotografije in brali smo zelo kvalitetne tekste z mnogih področij. Naleteli smo tudi na obupne članke, videli smo katastrofalne fotografije in brali smo zelo porazne tekste z mnogih področij. Kljub vsemu se zdi, da je bilo mnogo več dobrega kot slabega. 

V prihodnje bomo v rubriki Zgodvo se je redno objavljali tako imenovane "Bajtine brezčasne dokumente (BBD)". Tiste dobre in najbolj brane stvari, ki so nastajale že, o moj ljubi bog, od leta 2008 dalje. Takrat smo bili še zeleni. Danes se osnovna barva spletnega časopisa sicer še vedno ni spremenila.

Novice, recenzije, kritike, kolumne, fotografije, fotozgodbe, potopisi, pesmi, leposlovne objave, elektronske knjige, intervjuji, izjave z ulice, kofetkanje, street fashion, z bajto do odgovorov, reportaže, satire, šale in kape. Toliko stvari se je zgodilo, da je vmes svoje življenje izgubil celo Bajtin forum, poznan tudi pod imenom fabrika. V srce ga je z hrbtne strani zabodel neki neznanec. Danes se govori, da je bil to Facebook. Če se to izkaže kot resnično, ga skoraj zagotovo čaka smrtna kazen. 

Da ne zaidemo predaleč: Bajtini brezčasni dokumenti (BBD), ki nimajo zveze s kratico BDP, še manj pa z gospodarsko rastjo (celo nasprotno, zaradi svoje 'neuporabnosti' bi jih bilo potrebno vreči na smetišče zgodovine), bodo hkrati nakazovali zgodovino, sedanjost in prihodnost. 

Z objavami začnemo ... kmalu. 

 

Najbolj brane osrednje novice

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti