Bajta PR' NAS Osrednje novice Album ima novega urednika
Album ima novega urednika PDF natisni E-pošta
Prispeval Jan Klančnik   
Četrtek, 01 April 2010 19:34


Ime mu je Matej, piše se Golob in je eden tistih, ki Bajti občasno pomagajo že od samega začetka, od tega dne dalje pa bo vsebine spletnega portala soustvarjal še pogosteje. Z današnjim dnem se je odločil narediti križ čez dolgočasne brezdelne dneve in je poleg prvega dne v službi (res) aktivno prevzel še urednikovanje Albuma, prostora naše Bajte, kjer po virtualnih stenah visijo fotografije iz takšnih in drugačnih dogodkov.

Matej Golob, nov urednik Albuma

Poleg urednika je Album na novo pridobil še nekaj drugih stvari. Vsakega prvega v mesecu boste v KULturi lahko zasledili Bajtin mesečni foto razpis, katerega namen je ponuditi izziv vsem, ki se radi »igrate« s svojim fotoaparatom. Več si preberite tukaj.

Vsak prvi četrtek v mesecu bomo objavili Mesec v sliki, nekoč že zelo brano rubriko na Bajti. Upamo, da tudi tokrat ne bo drugače, prvo objavo pa si oglejte s klikom na to povezavo.

Tole bo neka losŠe ena nova vsebina je Fotografski profil. Prvega je izpolnil kar Matej sam in si ga lahko ogledate tukaj, sicer pa vas bo nov čakal vsak drugi četrtek v mesecu. Zagon rubrike je s podstrani Albuma končno »odplaknil« tudi bizarno sliko (tisti, ki ste jo zgrešili, si jo oglejte tu zraven), za katero ste se redni obiskovalci Albuma najbrž večkrat spraševali, kaj hudiča tam sploh dela. Naj razložim.

Profile koroških fotografov smo želeli objavljati že od samega začetka prenovljene Bajte, pa do tega nekako nikoli ni prišlo, ker pa nismo vedeli kaj narediti s praznim prostorom, smo ga zapolnili z naključno sliko, ki naj bi nas opominjala, da moramo tam še nekaj postoriti. Pa smo se nanjo očitno navadili in do izvršitve nikoli ni prišlo. Kakorkoli že, od danes naprej (ok, od jutri) je los zgodovina.

Upam, da boste zaradi novih vsebin še večkrat obiskali spletni portal Bajta, vabim pa vas tudi, da si ogledate najnovejše, pa tudi tiste malo starejše fotografije iz Albuma. Ni jih malo.

 

Najbolj brane osrednje novice

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti