Spletni program za vodenje računovodstva natisni
Prispeval Uredništvo Bajte (*projekt Korociv)   
Petek, 05 April 2013 11:06

Koroško regionalno stičišče za nevladne organizacije (NVO) – KOROCIV.si je odprlo spletni program za vodenje računovodstva, ki omogoča razvoj celovite neekskluzivne spletne rešitve za vodenje knjigovodstva nevladnih organizacij. Program, ki je sicer še v fazi testiranja (za zdaj še niso operativni vsi moduli), je dostopen na tej povezavi, kjer se lahko po enostavnem postopku registrirajo nove organizacije.

Korovicis

Program za vodenje računovostva že na prvi strani ponuja navodila za delo, ki uporabnikom nudijo vse potrebne informacije za pravilno in lažjo praktično uporabo. Program vsebuje naslednje možnosti:

* Potni nalogi: Vnos potnih nalogov s samodejnim izračunom razdalj med kraji, obračun potnega naloga, rekapitulacije za poljubna časovna obdobja in priprava virmana za plačilo za posameznega prejemnika. Program je vezan na šifrant partnerjev. (že delujoče)

* Izdane fakture: Naročila dobaviteljem (že delujoče), predračun in računi, knjiga izdanih računov. Program je vezan na šifrant partnerjev in šifrant artiklov ter omogoča enostavno kopiranje/prenašanje pozicij med dokumenti. (v izdelavi)

* Knjiga prejetih računov: Evidenca prejetih računov s kreiranjem virmanov in enostavno evidenco odprtih postavk na nivoju celotnega računa (plačan/neplačan). (v izdelavi)

* Priprava virmanov: Priprava virmana na osnovi potnega naloga ali prejetega računa. Vpis/označba izvornega dokumenta kot plačanega. (v izdelavi)

* On-line navodila za delo in je prilagojen za delo z MS IE, Mozila Firefox in Google Chrome.

* Tehnična podpora uporabnikom je na voljo do 30.6.2014 v delovnih dneh, v času od 7. do 15. ure.


Korociv