Bajta Album Mesec v sliki Mesec v sliki: Junij 2010

Fotografski profil

Pasica

Bajta hodi po sv(e)to

Pasica

Mesec skozi eno oko

Pasica
Mesec v sliki: Junij 2010 PDF natisni E-pošta
Prispeval Izbor: Matej Golob   
Petek, 09 Julij 2010 21:33

Oglejte si izbrane fotografije najbolj zanimivih dogodkov, o katerih smo v mesecu juniju pisali na Bajti. Klik na sliko ali povezavo pod njo vas pripelje bodisi do galerije bodisi do članka, ki vam bo posamezen dogodek tudi pobližje predstavil.

Plezalno tekmovanje CCCT v Topli
V soboto, 29. maja, se je v Topli zgodil že četrti CCCT ali Cahn Climbing Competition. Preberite si članek, ki smo ga objavili prve dni junija. (Foto: Rok Klančnik)

Otvoritev inkubatorja v Dobji vasi
Mag. Ivan Plevnik, dr. Henrik Gjerkeš in mag. Tomaž Rožen ob otvoritvi mrežnega podjetniškega inkubatorja v Dobji vasi.  (Foto: Služba Vlade Republike Slovenije za lokalno samoupravo in regionalno politiko.)

Vzpon na Šentanel
V Šentanelu na Prevaljami je 16. junija zavrtelo pedala čez 60 kolesarjev. (Foto: Doroteja Vavh)

Smo kar smo
Vokalna skupina "Smo kar smo" je 19. junija gostovala v Kidričevem na 6. tradicionalnem srečanju pevskih zborov Od Drave do Save. (Foto: Aleš Moličnik)


Poggi in Zanoškar
Kulturno društvo RAUM AU je v četrtek 24. junija v Slovenj Gradcu na pločniku pred Mestno kavarno slavnostno odprli projekt Art goes City z razstavo belgijskega umetnika Jeana Tocha.  (Foto: RAUM AU)


KK Ravne
Takole so se objektivu nastavili športni delavci iz Kolesarskega kluba Ravne, ki so poskrbeli za nemoteno izvedbo že šestega krosa Pokala Slovenije v gorskem kolesarstvu na Ravnah na Koroškem.

 

Dodaj dogodek!

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti