Bajta PR' NAS KULtura Korociv: Vabilo k izpolnitvi vprašalnika
Korociv: Vabilo k izpolnitvi vprašalnika PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte (*projekt Korociv)   
Sreda, 18 September 2013 11:25

VPRAŠALNIK ZA POTREBE ANALIZE UČINKOVITOSTI INFORMIRANJA NVO

Spoštovani nevladniki,

v Koroškem regionalnem stičišču nevladnih organizacij (NVO) - "Korociv.si" smo z namenom ugotavljanja vašega zadovoljstva z zagotavljanjem informiranja za NVO pripravili nekaj vprašanj, ki bodo za nas pomemben vir povratnih informacij ter velikega pomena za nadaljnji razvoj, učinkovitejše ter uspešnejše projektno delo.

V Korocivu.si namreč menimo, da lahko še veliko storimo. Ustrezne povratne informacije o zadovoljstvu NVO z našimi oblikami in vsebinami informiranja so nujno potrebne za zagotavljanje kakovostne podpore, zato vas vabimo k izpolnjevanju anonimnega anketnega vprašalnika. Vprašalnik je dostopen tukaj. Prosimo vas, da si čim prej vzamete nekaj minut vašega dragocenega časa in vprašalnik tudi izpolnite.

Vaši odgovori bodo pomembno prispevali h kakovostnejši analizi obravnave tematike.

VPRAŠALNIK JE ZA INTERNO UPORABO. V JAVNIH OBJAVAH BODO PREDSTAVLJENI SAMO POVZETKI OZIROMA SKUPNI REZULTATI ANALIZE. V primeru vprašanj ali težav pri izpolnjevanju vprašalnika nas lahko obvestite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali 040 292 841.

Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujem ter vas lepo pozdravljam.

Katja Podhovnik, Korociv.si


 

Najbolj brano iz KULture

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti