Bajta PR' NAS KULtura Dubioza kolektiv na Ravnah - nagradna igra
Dubioza kolektiv na Ravnah - nagradna igra PDF natisni E-pošta
Prispeval Jan Klančnik   
Sobota, 15 Maj 2010 16:47

Čez slaba 2 tedna, 28. 5., se bo v klubu Kompleks na Ravnah ustavil Dubioza kolektiv, izjemen in udaren bend iz Bosne in Hercegovine, ki je pred kratkim v sklopu Škisove tržnice predstavil svoj najnovejši CD 5 DO 12, brezplačno dosegljiv tudi na njihovi spletni strani. Skupina preigrava fuzijo duba, reggaeja, rapa, hard cora in bosanskega etno zvoka (Sarajevo-Zenica-Mostar/BiH) z dvema vokaloma in odlično ritem sekcijo, bošnjaškim melosom in udarnim kitarskim rockom, ki se oplaja s hipnotičnim reggae zvokom; v stilu Asian Dub Foundation, Senser, RATM, Transglobal Underground ...

Dubioza kolektiv na koncertu v Mariboru, foto: www.dubioza.org

So pogost ter zaželjen gost odrov po nekdanji skupni državi in širše - med drugim so igrali na glavnem odru festivala Exit, gostovali na Festivalu Lent, Balkan Traffic Festivalu v Belgiji, Fête de L'Humanité v Franciji, Sziget festivalu na Madžarskem (2005 in 2006), Rototom festivalu v Italiji, Soča Reggae Riversplash festivalu pri Tolminu in še marsikje drugje.

Bralcem Bajte v sodelovanju z organizatorjem ponujamo priložnost, da si z odgovorom na enostavno vprašanje prislužite karto za ogled skupine v živo.

Kolikokrat je skupina Dubioza kolektiv nastopila na znanem madžarskem festivalu Sziget v Budimpešti?

Odgovor na zastavljeno vprašanje nam pošljite na spletni naslov uredništva info{afna}bajta.si do vključno nedelje, 23. 5. 2010. Žrebanje bo potekalo naslednji dan, takrat bodo na Bajti tudi dosegljivi rezultati. Podelili bomo 2 vstopnici.

Tisti, ki svoje upe neradi polagate na srečo, si lahko vstopnico zagotovite tudi drugače. Preprodaja poteka preko spleta (www.eventim.si, www.vstopnice.com), na poslovalnicah TIC, Koroških študentskih servisih in vseh ostalih prodajnih mestih Evetnima (bencinske črpallke ...). Vstopnina vas bo v predprodaji stala 6€, na dan koncerta pa 8€. 

 

Najbolj brano iz KULture

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti