Bajta PR' NAS KULtura Kdo je dobil vstopnico za Dubiozo kolektiv?
Kdo je dobil vstopnico za Dubiozo kolektiv? PDF natisni E-pošta
Prispeval Jan Klančnik   
Ponedeljek, 24 Maj 2010 17:01

Tuhtanje, kako presekati razmeroma dolgočasen način žrebanja nagrajencev najnovejše izmed Bajtinih nagradnih iger, ni obrodilo sadov. Najem hostese in nakup kroglic s številkami se je izkazalo za predrago rešitev, veljavnost žrebanja z listki in pomočjo ene izmed članic uredništva pa je pod vprašaj postavil pes pasme maltežan. Metanje papirčkov namreč še vedno razume kot poziv za igro (na žalost pisca tega članka).

Posledično smo znova posegli po storitvi random.org. Na zastavljeno vprašanje (odgovor se je med drugim skrival tudi v članku) je vseh enajst udeležencev nagradne ipregre odgovorilo pravilno, zato je bila konkurenca za vstopnici huda. Na vrh naključno generiranega seznama je random.org postavil Admirja Baltiča ter Gabra Šetino.

Nagrajenci nagradne igre Dubioza kolektiv

Nagrajencema čestitamo in ju prosimo, da se javita na info{afna}bajta.si, ostale pa vabimo, da si koncert vseeno ogledate.

Predprodaja še vedno poteka preko spleta (www.eventim.si, www.vstopnice.com), na poslovalnicah TIC, Koroških študentskih servisih in vseh ostalih prodajnih mestih Evetnima (bencinske črpallke ...). Vstopnina vas bo v predprodaji stala 6€, na dan koncerta pa 8€.

Dubioza kolektiv / petek 28. 5. , 22:00 / Kompleks Ravne na Koroškem / predprodaja 6€, na dan koncerta 8€.


 

Najbolj brano iz KULture

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti