Bajta PR' NAS KULtura Avdicija za film!
Avdicija za film! PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Četrtek, 15 December 2011 12:26

Kompleks in Društvo eksperimentalne umetnosti Slovenija organizirata avdicijo, kjer bodo iskali igralce za filmski projekt, ki bo izveden v letu 2012.

Prijavite se lahko do 2. januarja preko elektronske pošte - info(afna)exp-um.si. Vse informacije glede projekta dobite na tej povezavi. Avdicija bo potekala 11. februarja v prostorih KMKC Kompleks.

Avdicija

Še kratek sinopsis:

Filmska zgodba prikazuje enega izmed tistih trenutkov v življenju, ko se ljudje, tako tisti, ki se niso videli že dolgo časa, kot tudi naključni, srečajo na enem mestu in se njihova življenja, njihove zgodbe, prepletejo med seboj. Prostor dogajanja – dva gostinska lokala – je konstruiran tako, da vsebuje več delov, torej več prostorov v enem, in omogoča, da se lahko vsi liki gibljejo znotraj svojih edinstvenih zgodb. Prav tako dopušča, da se med seboj srečujejo in delujejo drug na drugega. S tem spremljamo več zgodb, ki naj bi na koncu gradile solidno celoto. Srečujemo mladostnike, ki so na poti k temu, da postanejo odrasli, čeprav naj bi to že bili.

Namen zgodbe je, da v veseli in humorni tematiki, ki je na trenutke izredno resna ter tudi nadvse neobičajna, gradimo prostor, ki služi za nepredvidljiv konec. Predstavitev tragičnega dela vsakega izmed treh glavnih likov je svojevrsten izziv, saj ima vsak svojo normo tragičnosti, ki je neprimerljiva z drugimi. Opiramo se na dejstvo, da se lahko v enem dnevu – celo zgolj v nekaj urah – spremeni naše celotno življenje in da je lahko najsvetlejši dan na koncu koncev v finišu najbolj žalosten hkrati.

 

Najbolj brano iz KULture

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti