Bajta
Kolumna


Politično komuniciranje, mediji in volitve 2008 PDF natisni E-pošta
Prispeval Tomaž Ranc, urednik časnika Večer   
Sobota, 10 Maj 2008 15:27
Tomaž Ranc - Politično komuniciranje, mediji in volitve 2008 "Volivci pod Alpami so na volitvah že večkrat povedali, da raje obkrožijo povezovalne, nekofliktne, pozitivne kandidate. Lažnivce spregledajo, igralce kaznujejo. A kakšna je realnost nekaj mesecev pred volitvami? Politične stranke in konkurente, muči precejšnje medsebojno nezaupanje ..."
 
Predsedniška medijska industrija PDF natisni E-pošta
Prispeval Jernej Prodnik   
Petek, 18 April 2008 01:00
Jernej Prodnik 
"Zakaj je neka situacija predstavljena na točno takšen način in zakaj so nekatere zgodbe predstavljene kot dejstva, ne interpretacije? Zakaj včasih podajanje le fakto- grafskih podatkov, kjer si zgodbo lahko predstavljajo samo strokovnjaki? Zakaj včasih toliko balasta?
 
Ontološki pogled na vprašanje: Ali lahko ubežimo ekološki katastrofi? PDF natisni E-pošta
Prispeval Jure Lesjak   
Petek, 28 Marec 2008 01:00
Jure Lesjak

"Menda pa ja ne bomo dopustili, da bodo naslednje generacije s prstom kazale na nas, da nismo bili pripravljeni obraniti in ohraniti narave pred ekološko katastrofo, ki smo ji, hočemo ali nočemo, z obstoječim pristopom vse bližje?"
 
Veliki med padcem in obstojem PDF natisni E-pošta
Prispeval Bogdan Tušek   
Četrtek, 20 Marec 2008 01:38
Bogdan Tušek "Ob dejstvu, da se bo Prevent prvič po sezoni 2004/05 boril za največ sedmo mesto, se morda lahko vprašamo, ali smo priča padcu še zadnjega velikana med nekoč koroško elito ekipnih športov."
 
(Ob)mejni prostori PDF natisni E-pošta
Prispeval Petra Lesjak Tušek, novinarka Večera   
Četrtek, 13 Marec 2008 16:13
Petra Lesjak Tušek - (Ob)mejni prostori "Je mogoče razmišljati o kolektivnem dometu, mejah, vezanih na regionalno, koroško pripadnost, ali pa so tovrstna razmišljanja preveč posplo- šena? V kolikšni meri lahko geografski okvir, torej omejenost prostora, s katerim se posameznik identificira, omeji večdimenzionalnost njegove misli?"
 
<< Začetek < Prejšnja 11 12 13 14 15 16 17 Naslednja > Konec >>

Stran 17 od 17
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti