Bajta
Kolumna


Sem fantič zelenega štajerja ... PDF natisni E-pošta
Prispeval Ivan Praprotnik, novinar Dela   
Sreda, 18 Junij 2008 17:25
Ivan Praprotnik "Korošci in Štajerci Pri lipi v Guštanju so ondan drugi drugim vendarle priznali, da so v redu. Samo spoznati so se morali. Zdaj bi se celo lahko zgodilo, da bodo srečno skupaj živeli v svoji pokrajini, vse do svoje smrti."
 
Vrelec odgovornosti PDF natisni E-pošta
Prispeval Petra Lesjak Tušek, novinarka Večera   
Ponedeljek, 16 Junij 2008 17:57
Petra Lesjak Tušek - Vrelec odgovornosti "Toda finančni vidik, vselej občutljiv v ogledalu javnosti, bo ostal zanemarljiv le, če bo tudi končni izkupiček ob prodaji hotela dober. Občina zdaj res razpolaga s škarjami in platnom, s katerima bo poskušala ukrojiti sodobno podobo po šivih pokajočega kompleksa, vendar bo morala še posebej paziti na kroj."
 
Spektakel v osrčju Alp PDF natisni E-pošta
Prispeval Janko Pešl   
Sobota, 07 Junij 2008 16:17
Janko Pešl - Spektakel v osrčju Alp "Ostanki nacizma v državi, ki se odražajo kot stroga disciplina v igri ob pomanjkanju talenta, ni dovolj za doseganje spodobnih rezultatov. Napredovanje Avstrije iz skupine bi odjeknilo bolj kot primera Kampusch in Fritzl skupaj."
 
Moje doživljanje študija po bolonjskem sistemu PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac   
Nedelja, 01 Junij 2008 02:00
Lucija Kac "Posebej zanimiva se mi zdi izjava ministrice za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, v kateri je dejala, da absolventskega staža ne potrebujemo, ker je študij časovno prilagojen obveznostim študenta in lahko tako le-te opravi znotraj uradnega trajanja študijskega progama."
 
Refleksija: Kruh naš vsakdanji PDF natisni E-pošta
Prispeval Patricija Zbičajnik   
Torek, 20 Maj 2008 12:03
Patricija Zbičajnik "Zanima me, koliko take hrane vržejo stran, medtem ko se evropska populacija redi, nekje drugje pa tretji svet strada od lakote? ... Razočarana nad človekom in sprašujoče sem na poti domov gledala nebo, pred očmi pa podoživljala vse te krutosti."
 
<< Začetek < Prejšnja 11 12 13 14 15 16 17 Naslednja > Konec >>

Stran 16 od 17
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti