Bajta
Kolumna


Ukinitev državnega sveta bi bila napačna poteza PDF natisni E-pošta
Prispeval Jernej Pikalo, izredni profesor za politologijo, FDV   
Sreda, 20 Avgust 2008 15:38
Jernej Pikalo "Ukinitev državnega sveta bi pomenila, da bi se urejanje življenja v politični skupnosti poslej usklajevalo in dogajalo zgolj na strankarsko politični ravni, brez posvetovanja s ključnimi socialnimi, lokalnimi in funkcionalnimi akterji"
 
Poletna PDF natisni E-pošta
Prispeval Tjaša Razdevšek   
Ponedeljek, 04 Avgust 2008 12:38
Tjaša Razdevšek 
"Svet te počasi spreminja, potrpežljivo minira tvoje planke, pili tvojo samostojnost in samo z opazovanjem, prisotnostjo in živim dihom različnih ulic napolnjuje in hrani tvojo radovednost ter začinja okus po tujem in v isti sapi tudi po domačem."
 
Objektivnost, novinarski ideal PDF natisni E-pošta
Prispeval Petra Lesjak Tušek, novinarka Večera   
Sobota, 19 Julij 2008 12:53
Petra Lesjak Tušek - Objektivnost, novinarski ideal "Načelo objektivnosti, ki naj bi kot enemu od profesionalnih načel pri svojem delu sledili novinarji, je gotovo eno temeljnih novinarskih načel, a hkrati tudi eno najbolj paradoksalnih, ki se zamajajo že v svojem temelju."
 
Kako so marketinški guruji posilili planet PDF natisni E-pošta
Prispeval Igor Ranc   
Ponedeljek, 14 Julij 2008 02:00
Igor Ranc "S tako imenovanim »product placementom« so v Rebelde več kot uspešno infiltrirali 220 različnih podjetij in njihove izdelke, glavni junaki so se pojavljali v oglasnih kampanjah velikih multi- nacionalk – Pepsi, Coca-cola, Fructis Garnier, Nestle, Nivea in drugi."
 
Bleferendum? PDF natisni E-pošta
Prispeval Jan Klančnik   
Ponedeljek, 23 Junij 2008 14:50
Jan Klančnik Včerajšnji referendum je postregel z do sedaj najnižjo udeležbo v samostojni Sloveniji. Kje gre iskati vzroke? V slabi informiranosti volilcev? Gre za nezaupnico vladi ob nerodno zastavljenemu referendumu? Kaj pomenijo rezultati za prihodnost pokrajinske zakonodaje in kaj za Koroško?
 
<< Začetek < Prejšnja 11 12 13 14 15 16 17 Naslednja > Konec >>

Stran 15 od 17
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti