Bajta
Kolumna


Turizem na Koroškem ne sme ostati zgolj potencial PDF natisni E-pošta
Prispeval Jure Lesjak   
Sreda, 08 Julij 2009 11:21
Jure Lesjak
"Izboljšanje lahko prinese samo temeljita zamenjava obstoječih konceptov, ki z zgrešenimi predpostavkami in napačnimi cilji škodijo potencialu koroškega turizma, kaj šele, da bi le tega skušali pripeljati na višjo raven."
 
Županovanje kot kazen PDF natisni E-pošta
Prispeval Jernej Prodnik   
Petek, 03 Julij 2009 21:10
Jernej Prodnik 
"Situacija je že davno prešla v fazo, ko bi spadala samo še v rubriko kakšnih tragikomedij, kjer ima v sebi nekaj prvin komike le  prvo dejanje. Če se je Tasič, in z njim večina občin- skega sveta, na začetku uspela malce ponorčevati iz relevan- tnih akterjev, se sedaj dela norca le še iz samega sebe."
 
Ne rožnato, a tudi ne brezupno PDF natisni E-pošta
Prispeval Bogdan Tušek   
Nedelja, 28 Junij 2009 12:45
Bogdan Tušek "Napoved prihodnosti ni ravno rožnata, ne pa tudi povsem brezupna. Kljub odhodu vratarja Gašperja Jelena bo igralski kader ostal konkurenčen. Konkurenčen samo za obstanek ali vendarle zmore tudi več?"
 
Moralni poduki neke dame PDF natisni E-pošta
Prispeval Katja Martinčič   
Nedelja, 31 Maj 2009 11:01
Katja Martinčič
"Ali si zvezan prav ali pa narobe, vmes ni prav veliko. Sploh pa takšni ljudje ne morejo imeti otrok. Že tako nas je malo, potem bomo pa izumrli, zaradi njih! Pa zaradi ciganov in šiptarjev. Gospa K., morda pa ljubezen ne bi smela biti stvar vzgoje, ampak domena čustev?"
 
Kdor gleda drevo, ne vidi gozda PDF natisni E-pošta
Prispeval Andrej Makuc   
Petek, 22 Maj 2009 12:00
Andrej Makuc "Apeliram na razum in duha vseh z močjo odločanja, da namenijo prostor, o katerem teče beseda, v dobrobit Slovenjgradčanom in vsem, ki Mesto imajo in še bodo imeli radi. Naj bo darilo svetnikov občanom. Vsaka umna vladajoča garnitura skuša podpisati svoj mandat s kakšno drobtino ... "
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 10 od 17
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti