Bajta Zabava Kafetkanje Zaljubljena Sara Kobold

Naključno iz intervjujev in kolumen

Intervju: Marijan Kotnik
Jan Klančnik, foto: Mitja Gruber, AlPra design | Torek, 16 Februar 2010
Marijan Kotnik

"Marsikdo tega ne ve, a v začetku 90-ih smo v Sloveniji že imeli izdelan prototip električnega avtomobila, plod slovenskega znanja. Šlo je za predelan Renault 5. Tik pred začetkom izdelave serije 1000 »električnih petk« pa je Renault dogovor preklical."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Zaljubljena Sara Kobold PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac   
Sobota, 11 Junij 2011 12:02

Koroška pevka, Sara Kobold, je za MMC Rtv Slo pred kratkim razkrila, da je že leto in pol v razmerju s smučarjem Janezom Jazbecem. Kot je povedala, eden drugega podpirata, zaradi česar njuna zveza kljub pogosti odsotnosti enega od njiju deluje. Dodala je tudi, da sta se z Janezom spoznala na pokalu Vitranc leta 2009, najprej postala prijatelja, nato pa se je prijateljstvo razvilo v ljubezen.

Sara Kobold

Monika Pučelj, ki je lani rodila sina Aleksandra, je za Story povedala, da še vedno bolj slabo spi ponoči, saj ima Aleksander veliko energije. Monika kljub temu uživa v materinstvu, saj ji je sinček v veliko veselje. Kot je povedala, menda že pridno govori in navdušuje mamico.

Sandra Adam je za spletno stran Veliko platno povedala, katerih je tistih pet filmov, ki so ji bili do sedaj najbolj všeč. Na njenem seznamu so se tako znašli Beležnica, Law Abiding Citizen, Gola zabava, The blind side in Deček v črtasti pižami. Sandra je zdaj že tik pred oddajo krone najlepše Slovenke, pri čemer se vedno več posveča manekenstvu in študiju, saj namerava letos diplomirati na Fakulteti za varnostne vede.

Tina Maze in njena ekipa so se uspeli dogovoriti s Smučarsko zvezo Slovenije, tako da bo Tina tudi v prihodnji sezoni na čeladi nosila osebnega sponzorja – čokolado Milko, SZS pa je tudi poravnala večji del obveznosti, ki so ostale iz pretekle sezone. Kot je povedal Andrea Massi, se zdaj počasi začenjajo priprave na novo sezono. Dodal je tudi, da iščejo načine, ki bi omogočili kar najučinkovitejše treninge, saj nekatere reprezentance zaradi Tininih uspehov nočejo več, da Tina trenira skupaj z njimi.

Ministrica za javno upravo, Irma Pavlinič Krebs, je pred kratkim predstavila nove varčevalne ukrepe. V tem okviru naj bi se zamrznilo zaposlovanje pri vseh proračunskih porabnikih, prav tako pa se ne bodo smele sklepati avtorske in podnajemne pogodbe, razen v primeru usposabljanja in opravljanja izpitov v javnem sektorju. Vse to predstavlja del naporov, ki naj bi pripomogli k vzdržnosti javnih financ pri nas.

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti