Bajta
Kafetkanje
Horoskop: Avgust PDF natisni E-pošta
Prispeval Sonja   
Sreda, 03 Avgust 2011 19:10

Najprej sem vam dolžna opravičilo, ker julijskega horoskopa ni bilo. Naj povem, da sem si privoščila prav posebne počitnice, ki so mi dale toliko energije za naprej, da se prihodnjih mesecev nadvse veselim. Enako želim tudi vam.

Horoskop: Avgust 2011

OVEN: Avgustovski dnevi se vam bodo zdeli neznansko dolgi, zaradi česar boste večkrat slabe volje. Svetujem vam, da si najdete en zanimiv hobi, saj vam bo čas tako hitreje minil. Jesen bo še prekmalu tukaj.

BIK: Zdi se vam, da se kar ne morete pozdraviti, da se vam prehlad vleče že celo večnost. Najbolje bo, da malce izprežete, greste na dopust in se dokončno pozdravite. Sicer res ne boste imeli miru.

DVOJČEK: Ta mesec se vam bo kar smejalo, saj se vam bodo dogajale zelo pozitivne stvari. Delite svojo dobro voljo tudi s svojim partnerjem in zagotovo bo to eden izmed lepših mesecev to leto za vas.

RAK: V službi vam nekdo neprestano postavlja ovire na vašo pot – nikar ne pustite, da bi vas to spravljalo v slabo voljo. Izkažite se s svojim delom, oseba, ki vas hoče očrniti, pa se bo zagotovo prej kot slej osmešila.

LEV: Končno prihaja težko pričakovan dopust. Naredite načrt, kako boste dopust čim bolje izkoristili, sicer bo ponovno odbrzel mimo vas, vi pa boste razočarani nad njim. S partnerjem si privoščita kakšen dan povsem zase.

DEVICA: Čeprav se ni izšlo čisto po planu, ste lahko zadovoljni z rezultati vašega dela v zadnjih mesecih. V avgustu si boste predvsem nabirali moči za naprej, zaradi česar boste imeli tudi več časa zase. Izkoristite ga!

TEHTNICA: Zadnje tedne ste zelo obremenjeni s financami – poskusite narediti plan svojih izdatkov, saj boste tako veliko lažje nadzorovali svoje stroške. Če se odločate o varčevanju, je zagotovo pametno, da se posvetujete še z nekom.

ŠKORPIJON: Partner vas zadnje čase kar naprej lepo preseneča, zaradi česar imate kar malo slabo vest. Nikar se ne obremenjujte s tem, raje uživajte v lepih trenutkih v dvoje in pozabite na vse ostale skrbi.

STRELEC: Sprašujete se, če je zdaj pravi čas za nov korak v vaši karieri. Nikakor ne morete pričakovati, da vam bodo drugi dali odgovor na to vprašanje. Razmislite dobro, pretehtajte prednosti in slabosti in se odločite po svoji vesti.

KOZOROG: Zdi se vam, da dnevi kar bežijo mimo, vi pa nič pametnega ne naredite. Nikar se toliko ne obremenjujte s tem, raje si naredite kakšen konkreten plan, ki se ga potem tudi držite. Veliko bolj dobre volje boste v drugi polovici avgusta.

VODNAR: Včasih se sprašujete, če ste sploh še srečni v trenutni zvezi. Najbolje bo, da se s partnerjem odkrito pogovorita in tako prideta do konkretnih ukrepov za naprej. Iskrenost vam bo veliko prinesla.

RIBI: Kar naprej si želite nečesa novega, zaradi česar nemalokrat v slabo voljo spravite svojega partnerja. Poskusite se vsaj enkrat držati stvari, nad katero ste se navdušili. Morda boste ugotovili, da sčasoma stvari postanejo še boljše.

 
Tina že na snegu PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac   
Ponedeljek, 25 Julij 2011 18:37

Tina MazeTina Maze je že pričela s pripravami na novo smučarsko sezono. Tako je nekaj treningov že opravila v Švici, zdaj pa jo čakajo priprave v Južni Ameriki. Tina, ki na svojem blogu redno objavlja, kaže dobro voljo in predvsem veliko predanosti novim izzivom.

Jerica Haber, ki jo je večina ljudi spoznala kot finalistko šova Slovenija ima talent, se v poletnih dneh pospešeno pripravlja na jesensko glasbeno turnejo. S svojo ekipo tako pridno vadijo za koncerte v živo, ki jih planirajo za jesen. Kot je povedala, zaradi tega ni časa za pravi dopust, bo pa kljub temu našla čas za kak krajši oddih.

Korošica Mirjam Tratnik, ki se je pred leti slekla za slovensko izdajo priljubljene moške revije Playboy, je tokrat svoje talente razkrila kot nastopajoča v videospotu slovenjgraškega harmonikaša, ki se imenuje Cola Harmonikaš. Le-ta je za revijo Lea povedal, da je Mirjam pokazala privlačnost in smisel za igro.

Kot smo lahko brali pred nekaj časa, sta slovenska smučarka Tina Maze in hrvaški smučar Ivica Kostelić skupaj posnela oglas za športno trgovino Hervis. Ob tem sta oba vrhunska smučarja poudarila, da je smučanje veliko lažje kot snemanje oglasov. Tina pa je na svojem blogu tudi zapisala, da ji je bilo v čast snemati z Ivico ter da se tudi sicer veseli delati s Kostelići, saj se vedno kaj novega nauči.

Zdaj že bivša Miss Slovenije, Sandra Adam, je za revijo Lea povedala, da je lani prvič potovala z letalom, saj raje odide v kraje, ki so dosegljivi z avtom. Kljub temu, je dodala, si želi videti Pariz, Tunizijo in nekoč tudi Kanarske otoke.

Včeraj se je v Šanghaju pričel plavalni del svetovnega prvenstva v vodnih športih. Na prvenstvu je že prvi dan nastopil tudi Damir Dugonjič, ki pa mu tokrat ni uspelo priti v polfinale. V svojem nastopu na 100m prsno je namreč zasedel 33. mesto, za polfinalom pa zaostal več kot pol minute.

 
Zaljubljena Sara Kobold PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac   
Sobota, 11 Junij 2011 12:02

Koroška pevka, Sara Kobold, je za MMC Rtv Slo pred kratkim razkrila, da je že leto in pol v razmerju s smučarjem Janezom Jazbecem. Kot je povedala, eden drugega podpirata, zaradi česar njuna zveza kljub pogosti odsotnosti enega od njiju deluje. Dodala je tudi, da sta se z Janezom spoznala na pokalu Vitranc leta 2009, najprej postala prijatelja, nato pa se je prijateljstvo razvilo v ljubezen.

Sara Kobold

Monika Pučelj, ki je lani rodila sina Aleksandra, je za Story povedala, da še vedno bolj slabo spi ponoči, saj ima Aleksander veliko energije. Monika kljub temu uživa v materinstvu, saj ji je sinček v veliko veselje. Kot je povedala, menda že pridno govori in navdušuje mamico.

Sandra Adam je za spletno stran Veliko platno povedala, katerih je tistih pet filmov, ki so ji bili do sedaj najbolj všeč. Na njenem seznamu so se tako znašli Beležnica, Law Abiding Citizen, Gola zabava, The blind side in Deček v črtasti pižami. Sandra je zdaj že tik pred oddajo krone najlepše Slovenke, pri čemer se vedno več posveča manekenstvu in študiju, saj namerava letos diplomirati na Fakulteti za varnostne vede.

Tina Maze in njena ekipa so se uspeli dogovoriti s Smučarsko zvezo Slovenije, tako da bo Tina tudi v prihodnji sezoni na čeladi nosila osebnega sponzorja – čokolado Milko, SZS pa je tudi poravnala večji del obveznosti, ki so ostale iz pretekle sezone. Kot je povedal Andrea Massi, se zdaj počasi začenjajo priprave na novo sezono. Dodal je tudi, da iščejo načine, ki bi omogočili kar najučinkovitejše treninge, saj nekatere reprezentance zaradi Tininih uspehov nočejo več, da Tina trenira skupaj z njimi.

Ministrica za javno upravo, Irma Pavlinič Krebs, je pred kratkim predstavila nove varčevalne ukrepe. V tem okviru naj bi se zamrznilo zaposlovanje pri vseh proračunskih porabnikih, prav tako pa se ne bodo smele sklepati avtorske in podnajemne pogodbe, razen v primeru usposabljanja in opravljanja izpitov v javnem sektorju. Vse to predstavlja del naporov, ki naj bi pripomogli k vzdržnosti javnih financ pri nas.

 
Horoskop: Junij PDF natisni E-pošta
Prispeval Sonja   
Petek, 03 Junij 2011 12:49

Še nekaj tednov nas loči od prvega poletnega dne, dnevi pa so že tako lepi, da se počutimo, kot bi poletje že bilo tukaj. Kljub temu malce pazite na svoje zdravje, saj se v tem prehodnem obdobju sploh rado zgodi, da se nas loti kakšen prehlad. Želim vam sanjski junij.

Horoskop - junij 2011

OVEN: Komaj ste čakali, da bo prišel junij, zdaj pa ste že kar malo nervozni, ker se vaš dopust približuje. Nikar ne bodite tako nestrpni, saj boste kmalu uživali zaslužen počitek. Poskrbite, da boste do takrat vse uredili.

BIK: Nikar ne bodite tako občutljivi. Če je vaš partner kdaj slabe volje, morate razumeti, da ni jezen na vas – nudite mu podporo in bodite razumevajoči. V tem mesecu boste morali tudi malce stisniti pas, saj bodo prišli neki večji stroški.

DVOJČEK: Nikakor ne morete razumeti, zakaj vam nekdo neprestano laže. Najbolje bo, če boste pustili, da se bo sam ujel v lastno zanko. Spoznali boste, da ni vreden zaupanja, zaradi česar boste lažje šli naprej.

RAK: Čeprav ste prelomili obljubo, se vam bo izšlo po načrtih. Kljub temu vam priporočam, da razmislite o svojih dejanjih in se odločite, če res želite tako nadaljevati. Nekomu boste izredno težko razložili svoje stališče.

LEV: Vse se je izšlo tako kot ste želeli, a kljub temu ostaja nek grenak priokus. Morda potrebujete kakšen dan, da popolnoma odklopite in razmislite o tem, kako naprej. Bodite vztrajni, saj boste na koncu izredno veseli, da ste uspeli.

DEVICA: Morda je čas, da začnete razmišljati o naslednjih korakih – kar nekako odlašate in ne veste, kaj bi storili. Potrebovali boste veliko podpore partnerja, ampak, ko boste enkrat vedeli, kaj želite, vam nič ne bo stalo na poti.

TEHTNICA: Ta mesec vam bo malce ponagajalo zdravje. Čeprav boste hoteli kljub temu nadaljevati po načrtih, boste spoznali, da bo treba malce izpreči. Najbolje bo, če si zavestno vzamete nekaj dni samo za počitek, saj bodo sicer posledice resnejše.

ŠKORPIJON: Kmalu boste videli, da vaši napori niso bili zaman. Veseli boste, ko boste dobili potrditev, ki ste si jo dolgo želeli. Vaš partner se bo veselil z vami, zaradi česar bodo trenutki še toliko lepši. Užijte jih.

STRELEC: Nikakor ne morete pozabiti nekoga, ki ste ga pred nekaj časa spoznali. Morda bo najbolje, da ga poiščete in preverite, če je res takšen, kot si ga predstavljate. Ne imejte previsokih upov, da ne boste kasneje razočarani.

KOZOROG: Vaše počutje ta mesec bo odlično. Vse vam bo šlo dobro od rok, zaradi česar boste veliko bolj dobre volje. S partnerjem se boste izvrstno razumeli, tako da boste ves mesec kot bi hodili po oblakih. Izkoristite lepe trenutke.

VODNAR: Morda včasih ne vidite smisla v tem, kar počnete. Ampak naj to ne bo ovira na vaši poti, saj lahko na veliko stvari vplivate in jih sami napravite boljše. Bodite optimistični in upajte si. Saj veste, sanje se rade uresničijo.

RIBI: Čeprav vaše počutje zadnje čase izredno niha, boste v tem mesecu našli nekakšno ravnovesje, zaradi katerega se boste bolje počutili. Priporočam vam, da partnerju zaupate svoje tegobe in mu dovolite, da vam da kakšen nasvet. Lažje bo.

 
Jerica Haber še ni našla pravega PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac, foto: NK Dravograd   
Torek, 31 Maj 2011 18:33

Jerica Haber, Korošica, ki je navdušila v oddaji Slovenija ima talent, je za revijo Lea povedala, da zaenkrat še ni našla prave ljubezni. Ob tem je dodala, da ima v glavi nek ideal moškega, pri čemer to ne pomeni, da točno takšnega išče. Bolj kot to, pravi, se predaja toku in verjame, da bo iskrica preskočila spontano in nepričakovano.

Robert Koren PamečeRobert Koren, kapetan slovenske nogometne reprezentance, je prejšnji teden obiskal  OŠ Pameče. Na obisku je otrokom povedal več o svoji življenjski poti, nad čimer so bili otroci navdušeni. Robert je izpostavil tudi izreden pomen šolanja in izobrazbe, mlade poslušalce pa je tudi pozval, da se ukvarjajo s športom. V kratkem bo obiskal tudi nekatere druge šole po Koroškem.

V preteklem tednu je Tina Maze v Ljubljani snemala reklamo za Hervis, v kateri bo nastopila skupaj s smučarjem Ivico Kostelićem. Hervis je sponzor Smučarske zveze Slovenije, tako da je Tina s tem nastopom izpolnila obvezo do zveze. Ekipa Tine Maze upa, da bo v prihajajoči sezoni dobila dovolj sredstev, da bo naša najboljša smučarka lahko konkurenčna v boju za veliki kristalni globus.

Petra Majdič je v nedavnem intervjuju, ki so ga izvedli na MMC Rtv Slo, povedala, da stava, ki sta jo s Tino Maze sklenili lani, še velja. Tako naj bi Petra in Tina enkrat res zamenjali vlogi in poskusili šport druge uspešne športnice – Tina bi tako tekla, Petra pa smučala. Kdaj se bo to zgodilo, se ne ve, saj, kot pravi Petra, se je potrebno zdaj prilagajati Tini, ki ima manj časa kot ona, ki je »upokojena«.

Irma Pavlinič Krebs, ministrica za javno upravo, je javno obsodila spot, ki se je v okviru predreferendumske kampanje vrtel na spletu. Gre za spot, v katerem Urša Čepin govori o pokojninski reformi. Kot je povedala Pavlinič Krebseva, zanj pred objavo ni vedela, se ji pa zdi, da je to žalitev za ženske in za sindikate.

Sandra Adam, aktualna Miss Slovenije, je tudi zelo pridna študentka, ki študira na Fakulteti za varnostne vede. Na svojem Facebook profilu je tako zapisala, da ji poleg vseh obveznosti uspeva dobivati tudi desetke na faksu.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 20
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti