O Viktorjih smo spregovorili s Tino, Ludvikom in Tjašo natisni
Prispeval Jure Lesjak in Igor Ranc   
Ponedeljek, 16 Marec 2009 16:26
Če so že povsod po slovenskih televizijskih programih čez vikend govorili o Viktorjih, pa dajmo še nakaj prostora tej prireditvi nameniti na Bajti. Tokrat smo se odločili, da se ustavimo na Prevaljah, kjer smo mimoidoče povprašali o njihovem splošnem mnenju glede Viktorjev, o zadnji izvedbi le-teh, o prejemnikih zlatih kipcev ter seveda o tem, če najbolj zvezdniško prireditev v Sloveniji sploh spremljajo. (Vprašanja, če bi ljudje morda podprli idejo, da bi gala Viktorje zaradi prevelikega pompa raje poimenovali v koroščino - v "Fikane", ki bi verjetno naleteli na slabši odziv - si ni upal odpreti niti novinarski par Bajte. Kaj si o Viktorjih mislijo Tina, Ludvik in Tjaša, pa si le preberite v nadaljevanju.

Tina Kseneman, Prevalje.Tina Kseneman, Prevalje

"Letošnjih Viktorjev si nisem uspela ogledati, ker me ni bilo doma, saj sva bila z možem v tem času na obisku. Drugače jih gledam iz čiste radovednosti, ker me zanima, kdo bo prejel kipec in kdo ne, pri čemer so vedno neki zapleti, ker so nekateri, ki nagrade ne prejmejo, preveč užaljeni."

 

Ludvik Hovnik, Prevalje.

 

Ludvik Hovnik, Prevalje

"Kolikor gledam in spremljam prireditev Viktorji, se mi zdi, da so bili v letošnjem letu izbrani pravi nagrajenci in sem z njimi kar zadovoljen."

 

 

Tjaša Kodrun, Prevalje.

Tjaša Kodrun, Leše

"V času Viktorjev sem bila zunaj s prijatelji, tako da sem jih žal zamudila. V preteklih letih sem jih spremljala, saj gre za dobro prireditev. Všeč mi je, da je Viktorja prejel televizijski voditelj Jurij Zrnec."